Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

Mnenja naših zadovoljnih kupcev

Naše cenjene stranke nam večkrat zaupajo svoje mnenje o izkušnji z našim podjetjem. Z njihovim dovoljenjem spodaj objavljamo nekaj takih mnenj. Drage stranke, hvala vam za zaupanje!

Zakonca Vintar, Črnuče

Odkar sva pred dobrimi petimi meseci namestila protivlomna vrata se doma zdaj počutiva bolj varno. In ne samo to, tudi zvočna izolacija je veliko boljša. Čeprav je na trgu poplava ponudnikov protivlomnih vrat, sva se odločila za nakup protivlomnih vrat podjetja Vovko.

Živiva v velikem naselju, Črnučah, s sosedi pa se komaj poznamo. Priselila sva se pred dvema letoma. Še ob nakupu stanovanja sva razmišljala o zamenjavi vhodnih vrat, vendar nama je za ta namen primanjkovalo finančnih sredstev. Ker sva kupila atrijsko stanovanje, pa sva razmišljala takole: »Če bodo vlomili v stanovanje se bo to zagotovo zgodilo skozi atrij, zakaj bi torej kupovala nova protivlomna vrata?«

Decembra lani pa je prišlo do poskusa vloma pri sosedu. Sosed je bil k sreči doma, ko je slišal, da se nekaj dogaja pri vhodnih vratih. Ko je odprl vrata stanovanja, je doživel šok: pred njim je stal mlajši moški s kapuco na glavi, ki jo je hitro ucvrl, ključavnica pa že na tleh. Še dobro, da je preprečil vlom. In, če vlomilec nebi skušal vlomiti pri sosedu, bi to zagotovo storil pri nas, zato nisva več premišljevala in sva se takoj odločila za nakup protivlomnih vrat.

Podjetje Vovko poznava že vrsto let, saj sva tam že pred leti kupovala ključavnice. Znanec nama je svetoval, kakšna protivlomna vrata so primerna za najino stanovanje. Za dobro in pošteno ceno sva dobila točno takšna vrata, kot jih potrebujeva. Od naročila do izvedbe je minilo le slaba dva tedna, protivlomna vrata so vgradili, stara pa brezplačno odpeljali. Zdaj se zagotovo počutiva bolj varno, pa tudi hrup iz hodnika se nič ne sliši. Res sva zadovoljna.

preberi več

Bojana, Ljubljana

Živim v predelu, kjer se dogajajo tudi neprijetne stvari. Vlomili so tudi mojemu sosedu. Protivlomna vrata Vovko zagotavljajo, da se z možem veliko mirneje odpraviva od doma.

Ružica, Ljubljana

V našem bloku je imela protivlomna vrata prva soseda iz pritličja. Pohvalila se je, da nič več ne sliši otrok, ki venomer divjajo po stopnišču. Od divjanja me je vedno bolela glava. Soseda je priporočila, da se odločim za protivlomna vrata Vovko, skozi katere tega divjanja ne sliši več. Sprva ji nisem verjela. Po njenem prigovarjanju sem poklicala na Vovko. Prijazni prodajalec se je oglasil in naredil načrt za protivlomna vrata. Odločila sem se za nakup. Sedaj hrupa ne slišim več, prav tako pa skozi kukalo lahko pogledam kdo zvoni.

Marjan, Kranj

POHVALA ZA VAŠE ZAUPANJE IN VAŠE MONTERJE, KER SO ZELO NATANČNI IN LJUBEZNIVI DO STRANKE. ŠE ENKRAT HVALA ZA VAŠE ZAUPANJE.

Miloš, Ljubljana

Najprej bi se vam zahvalil za promptno izvedbo naročila, ki je bilo izvršeno zelo korektno, seveda v danih pogojih (star objekt). Mojstra, ki sta opravila svoje delo sta bila izredno natančna in menim, da mala odstopanja, ki so, so posledica slabe gradnje in ne njunega dela.

Rok, Hrastnik

Smo vse uredili, monterja sta bila zelo profesionalna; hvala za vaše usluge in lep pozdrav ter uspešno delo tudi v bodoče.

Mateja, Trbovlje

Zahvaljujemo se vam za opravljen servis protivlomnih vrat, pohvala pa gre tudi zelo prijaznemu g. Simonu.

Drago, Ljubljana

Pred dobrimi tremi leti sem se po prenovi doma, ki je zdaj tudi delovni atelje, odločil za zamenjavo vhodnih vrat. Za protivlomna vrata SILVELOX sem se odločil predvsem zaradi izjemno dobrega videza in tehnične dovršenosti.

Živim v delu mesta, ki je zelo izpostavljen morebitnim vlomom. Svoj dom sem s prenovo spremenil v delovni atelje (po poklicu sem arhitekt) oziroma v tako imenovani show room. Prvi vtis nastane že pri vhodnih vratih – vsakdo, ki pride v atelje, si lahko ogleda vse, kar ga zanima, od vgrajenih pametnih inštalacij do tega, da se vhodna vrata odpirajo s pomočjo prstnega odtisa. Svojim strankam svetujem, da pri prenovi doma razmišljajo tudi o zamenjavi vhodnih vrat, kajti podobo hiše ustvarijo vhodna vrata in tudi posameznik si prvi vtis ustvari pri vhodnih vratih. Ta vrata so vstop v našo intimnost.

Vrata sem kupil pri podjetju Vovko predvsem zato, ker so vrata izjemo elegantnega videza, Vovko pa je sinonim za zanesljivost in strokovnost. Imajo dolgoletno tradicijo in širok cenovni razred izdelkov. Prvi stik z vhodnimi vrati je bil prek spleta, med iskanjem ponudnikov vrat na trgu, neposredni stik pa se je zgodil v salonu.

Zame kot arhitekta je zelo pomemben eleganten videz vrat. Vrata SILVELOX so narejena iz masivnega lesa in imajo zaradi jeklene konstrukcije izjemno obstojnost in trajnost. S pravim pristopom in integracijo teh vrat s hišnimi sistemi ima posameznik popoln nadzor – ključavnica je motorizirana in omogoča odpiranje vrat tudi na daljavo. Poleg tega je atelje zdaj tudi zvočno izoliran, kar omogočajo ravno vhodna vrata SILVELOX. Vrata so tako tehnično dovršena, da jih kljub temu, da so protivlomna, odpreš in zapreš z mezincem.

preberi več

Marko, Novo mesto

Pri svojem delu veliko potujem. Družina me čaka doma. Čeprav živimo v mirni soseski sem na poti veliko bolj sproščen ker vem, da imamo na hiši nameščena protivlomna vrata Vovko.

Maja, Ljubljana

V petek 10.1.2014 sta gospod Janez in gospod Martin pri nas montirala vrata. Ker sem bila zelo zadovoljna z delom in z vsem ostalim, sem se odločila, da napišem pohvalo. Zelo sem zadovoljna z vašim delom in vam želim še naprej veliko uspehov.

Edin, Ljubljana

Najlepša hvala,
potrjujem naročilo po ponudbi z dne 11.12.13.
Kupnina bo v celoti nakazana na vaš TRR.
Na koncu bi rad pohvalil vašega kolega g. Simona. Če bi imel konkurenčno firmo bi mu takoj ponudil zaposlitev.

Luka, Postojna

Rad bi pohvalil profesionalno, strokovno in predvsem prijazno storitev vaših monterjev. Ekipa je prišla točno, delo sta opravila hitro in za sabo lepo počistila. Tako se dela :)

Rok, Ljubljana

Hvala za vse napisano. Menim da ste kredibilno podjetje, sploh pa rad delam z nekom, s katerim se da tudi kaj pogovoriti o sami izvedbi... recimo g. Romana lahko full pohvalim kako vedno vse pripravi ...

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.