Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 06. 01. 2017, 11:53

S kljukami Antigerm uspešno preprečujemo širjenje okužb

protivlomna vrata

Ste tudi vi med tistimi, ki vsakič, ko se dotaknete kljuke, pomislite, koliko ljudi se je je že dotaknilo pred vami? In potem verjetno pomislite tudi, kako zelo so te kljuke »umazane«, oziroma koliko mikrobov je lahko na njih? Ja, ljudje se premalokrat zavedamo, da se prav pri stvareh, ki se jih dotikamo, začne naše zdravje. Z dotiki namreč lahko v naše telo vnesemo tudi številne neželene organizme kot so bakterije in virusi. Ti pa so lahko škodijo našemu zdravju.

Higiena rok je pri preprečevanju okužb zagotovo na prvem mestu. A razmisliti velja tudi o izvoru težav, torej o površinah, ki se jih dotikamo, tudi o kljukah. In rešitev za to so antibakterijske kljuke Antigerm. Te uspešno preprečujejo prenos mikrobov in s tem širjenje okužb.

Naj zdaj pojasnimo, kako antibakterijske kljuke delujejo. Uničevanje bakterij poteka s pomočjo srebrovih ionov, s katerimi so prevlečene te kljuke. Ioni, ki so ljudem povsem neškodljivi, se počasi sproščajo, ob tem pa napadajo genski material mikrobov, preprečujejo njihovo celično dihanje in onemogočajo njihovo razmnoževanje.

S pomočjo znanstvenih raziskav so dokazali, da kljuke Antigerm s trajno protibakterijsko zaščito uničijo več kor 99 odstotkov bakterij. Med nevarnimi so denimo Escherichia coli, Legionella Pneumoniae, Salmonella Enteritidis in druge, zaradi katerih lahko resno zbolimo.

Ob dejstvu, da v Evropi vsako leto pride do več kot štiri milijone bolnišničnih okužb, so antibakterijske kljuke še posebej priporočljive prav za zdravstvene domove in bolnišnice. Izjemnega pomena so tudi za vrtce, šole in domove za ostarele, pa tudi za športne, zabaviščne ter druge javne ustanove.

In če želite narediti nekaj več za zaščito vaše družine in vaših gostov, svetujemo uporabo antibakterijskih kljuk tudi doma. Kljuke Antigerm namreč zagotavljajo trajno zaščito ves dan, vsak dan in to povsem brez dodatnega vzdrževanja.

Več informacij pa najdete na naši spletni strani.

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.