Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: če, 12. 09. 2019, 11:57

Kako zavarovati električni skiro? S kakovostno ključavnico!

protivlomna vrata

Ste opazili najnovejši trend na naših ulicah? Pa ne mislimo modnega trenda, v mislih imamo prevozni trend – električne skiroje. Zagotovo ste ga, saj je električnih skirojev na naših ulicah iz dneva v dan več. Gre za novo 'modno muho' pri mestnih prevoznih sredstvih, ki ni obnorel le naših mest, ampak vso Evropo.

Električni skiroji, ki jim rečejo tudi e-skuterji, so med drugim zelo priljubljeni v Franciji. Tam so jih lani prodali okoli 233.000 ali kar 129 odstotkov več kot v letu 2017. Podoben porast v prodaji je opaziti še v mnogih drugih evropskih državah, prednjačijo denimo Nizozemska, Belgija in Nemčija.

Električni skiroji niso le inovativno in vse bolj priljubljeno prevozno sredstvo, imajo še vrsto drugih prednosti – so ravno prav hitri za vijuganje po mestu, vožnja z njimi je izjemno prilagodljiva, zavzamejo malo prostora, ne povzročajo hrupa in so tudi sicer prijazni do okolja.

A čeprav se zdi, da je električni skiro nadvse praktično prevozno sredstvo, se pri njegovi uporabi lahko soočimo tudi s težavo – kam ga parkirati oziroma kako ga zaščititi pred krajo. Nekateri ga enostavno zložijo in pustijo v prtljažniku avtomobila, drugi ga odnesejo s seboj v pisarno. A kaj, če teh možnosti nimamo? V tem primeru moramo električni skuter pustiti nekje zunaj, s tem pa tvegamo, da nam ga kdo ukrade.

Rešitev za to težavo so prav električnim skuterjem prilagojene ključavnice oziroma lisice. S ključavnicami proizvajalca Masterlock, ki ga zastopamo v podjetju Vovko, boste svoj električni skiro zavarovali v stilu. Model 8275EURDPRO je nekoliko bolj trendovski - ključavnica je zelo fleksibilna, jeklenica za privez je dolga en meter in je odporna na morebitno rezanje, na voljo pa je v različnih barvah, da jo lahko prilagodite svojemu okusu. Model 8290EURDPRO pa na prvi pogled deluje nekoliko bolj robustno, a ima patentiran dizajn z ojačanim jeklenim ogrodjem in nudi še boljšo stopnjo zaščite.

Naj omenimo še, da so omenjene ključavnice primerne tako za električne skiroje, kot tudi za običajne skiroje, kolesa, skuterje ter motorje in celo za smučarsko opremo.

Ekipa Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.