Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 13. 04. 2018, 16:13

protivlomna vrata

Lahko je reči, najboljši sem. Veliko težje je postati in predvsem ostati najboljši. Tako pravijo pri Superbrands Slovenija, kjer so našemu podjetju podelili ta laskavi naslov. Tako smo se ponovno znašli v družbi najboljših brendov, denimo OMV, Mercator, Trivago ter še nekaterih drugih izjemnih blagovnih znamk.

Še posebej ponosni smo, da so se pri Superbrands odločili, da blagovno znamko Vovko predstavijo tudi v svoji prvi reviji Brendkultura v slovenskem jeziku.. V intervjuju z naslovom 'Varnost se imenuje Vovko' smo izpostavili, da je zgodba o Vovku zgodba o družinskem uspehu, pa tudi zgodba o predanosti in odličnosti.

Poudarili smo še, da je ob sodobnem načinu in hitrem tempu življenja občutek varnosti, ki ga zagotavlja pester nabor naših izdelkov, od protivlomnih vrat, cilindrov ter ključavnic in sefov, še toliko pomembnejši.

Seveda nismo pozabili omeniti treh besed, ki so že vseskozi rdeča nit našega poslovanja - varno, lepo, kakovostno.

Celoten intervju seveda lahko preberete v spletni različici revije.

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.