Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Sre, 13. 05. 2015, 14:58

Oglejte si zakaj nihče ne vlamlja, kjer so vrata Vovko

protivlomna vrata
Slika: Oglejte si zakaj nihče ne vlamlja, kjer so vrata Vovko

Protivlomna vrata VOVKO

Dom je nekaj kar vsi povezujemo z družino, varnostjo in zasebnostjo. Tako zagotovo ni prijetno, da neznanec nasilno vstopi v vašo intimnost. Tudi, če za trenutek pustimo ob strani možnost odtujitve materialnih dobrin je enako pomembno upoštevati občutek izgube varnosti za vas in vašo družino. Protivlomna vrata poleg zagotavljanja pristnega občutka varnosti učinkujejo tudi kot najboljše preventivno sredstvo proti vlomom.

Protivlomna vrata Vovko so rezultat 45 let izkušenj in odličnosti na področju varnosti zato predstavljajo sam vrh ponudbe na trgu. Poleg certificirane protivlomnosti in neprekosljivih izolativnih lastnosti so protivlomna vrata Vovko tudi že v osnovni različici na voljo s popolno varnostno opremo in tako nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Predstavljamo vam simpatičen kratki film o protivlomnih vratih Vovko. V njem nastopa nihče drug kot Tara Zupančič, fotomodel in TV voditeljica iz oddaje sanjska poroka.

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.