Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 21. 02. 2020, 09:50

Italijansko podjetje AGB - proizvajalec vrhunskih sistemov za zapiranje vrat in oken

protivlomna vrata

Družinsko podjetje AGB z italijanskega severa je eden naših glavnih dobaviteljev visoko kakovostnih in izjemno vzdržljivih ključavnic, nasadil, prejemnikov, zapahov in ključev. Sedež njihove družbe je v mestecu Romano d'Ezzelino v Benečiji. Specializirani so v proizvodnjo sistemov za zapiranje vrat, oken in polken, proizvodnja 'made in italy', personalizirani izdelki in strast do vrhunskega dizajna pa so smernice, ki se jih pri svojem delovanju držijo že dolga desetletja.

AGB že več kot sedemdeset let uspešno krmari družina Alban. Ključ do njihovega uspeha so izdatna vlaganja v inovacije in tehnološki napredek. Zagovarjajo namreč načelo, da kakovost proizvodov temelji na tehnološki odličnosti. Osrednji del njihovega proizvodnega kompleksa je tako raziskovalno-razvojni laboratorij, redno izvajajo tudi stroga testiranja svojih izdelkov. Prav zato se podjetje AGB danes uvršča med tehnološko najbolj napredne industrijske družbe v Evropi in svetu.

Pa ne le napredna tehnologija, njihov moto so tudi sodoben dizajn, čistost linij ter skrb za detajle. In kar je še posebej pomembno – njihov glavni moto je varnost. Doma se moramo počutiti brezpogojno varno in okovja za okna in vrata imajo pri zagotavljanju varnosti nedvomno ključno vlogo. Pri AGB so zato razvili vrsto proizvodov s certificiranimi protivlomnimi lastnostmi.

Še kratek skok v zgodovino družbe AGB - vse skupaj se je začelo leta 1947. Takrat je Antonio Alban odprl delavnico, kjer je proizvajal okovje za težka jeklena vrata. Čez nekaj let se mu je pridružil brat Giorgio in proizvodno dejavnost sta skupaj preselila v manjšo tovarno. V 60-ih in 70-ih letih preteklega stoletja se je podjetje vseskozi širilo, v 80-ih in 90-ih letih pa je prodrlo tudi na številne tuje trge. Na čelu tega družinskega podjetja, ki svoje varnostne izdelke prodaja v kar 110 državah po svetu, sta zdaj Giacomo in Alessandra Alban.

Več informacij si oglejte na tej povezavi.

Ekipa Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.