Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 09. 03. 2018, 15:52

Predstavitve izdelkov Vovko v medijih

protivlomna vrata

Najrazličnejše izdelke s področja varnosti smo nedavno predstavili v več slovenskih tiskanih in spletnih medijih. Pred začetkom pomladne sezone smo tako bralce opomnili, kako svoje domove ali poslovne prostore na sodoben in kakovosten način varovati pred nepridipravi.

Predstavili smo tako kakovostna protivlomna vrata, kot tudi prednosti elektronske kontrole pristopa. Z oglasi oziroma članki smo tako gostovali v Računalniških novicah, Cityparkovih novicah,v prilogi Kvadrati časnika Večer, ter v Delovi prilogi Delo in dom.

Predvsem smo skušali odgovoriti na vprašanje, kako vsaka vrata preprosto zaščititi pred vlomilci. Naš odgovor na to vprašanje je kratek in jedrnat - z vgradnjo pametnih elektronskih ključavnic in digitalnih cilindrov. Zakaj? Ker je varnost pri elektronskih ključavnicah precej boljša kot pri mehanskih, saj jim tatovi veliko težje pridejo do živega.

Bralce smo med drugim seznanili z vrhunskimi digitalnimi cilindri XS4 GEO, ki s sistemom za sledenje uporabnikom omogočajo enostaven nadzor nad tem, kdo vstopa skozi posamezna vrata

V eni od predstavitev smo spregovorili o najbolj varni pametni ključavnici na svetu. Gre za ključavnico Danalock V3, ki velja za pravo 'trdnjavo'. Uporablja namreč enake varnostne mehanizme kot številne bančne, vladne in vojaške institucije.

V enem od člankov smo odgovarjali na najbolj pogosta vprašanja v zvezi s pametnimi ključavnicami. Kako je z vgradnjo takšnih ključavnic, pa denimo kako zanesljive so pametne ključavnice in ali so možne zlorabe.

Nikakor pa nismo mogli mimo mehanskega varovanja. V tem primeru so na prvem mestu vrhunska protivlomna vhodna vrata Vovko. Ob tem smo opomnili, da so pomemben element kakovostnega varovanja še: večtočkovna ključavnica, kakovosten cilindrični vložek, omejilnik odpiranja ter širokokotno digitalno kukalo.

In ker bomo počasi vstopili v pomlad in se bo začela kolesarska sezona, velja omeniti še posebno ponudbo kolesarskih ključavnic. V naši poslovalnici v Cityparku vam tako na vse ključavnice za kolesa in motorje nudimo 15% popust.

Pa lep in varen skok v pomlad vam želimo!

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.