Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 08. 12. 2017, 15:17

Podariti varnost? Zakaj pa ne?

protivlomna vrata

Čas obdarovanj je eden najbolj čarobnih, priznajte. Lepo je prejemati darila, še lepše pa jih je podarjati najdražjim. Še posebej, če vemo, da bomo obdarovanca presenetili in močno razveselili.

A pri izbiri daril pogosto nastopi težava. Radi bi podarili nekaj izvirnega, a hkrati uporabnega. Tu naj vam priskočimo na pomoč z nekaj namigi, ki smo jih zbrali v nadaljevanju. Gre za izdelke, ki bodo vsakomur prišli še kako prav. Nekateri bodo polepšali, drugi povečali varnost obdarovančevega doma, kar je zagotovo nekaj neprecenljivega.

Sef je prava stvar, če želi obdarovanec varovati osebne dragocenosti, denimo nakit, drage ure, rezervne ključe ali prenosni računalnik. Izbirate lahko med vgradnimi ali samostoječimi sefi, pa tudi med prenosnimi sefi ali manjšimi varnostnimi kasetami. Ponudbo preverite tukaj.

Kljuke so prava izbira za vse, ki cenijo lepoto doma. Kljuka je nepogrešljiv detajl , ki poudari eleganco vhoda. Obdarovanec bo tako vrata, naj bodo vhodna ali notranja, odpiral s stilom. Poleg tega pa kljuka z varnostnim ščitom znatno oteži delo vlomilcem in skrbi za mirnejše spanje. Paleto najrazličnejših kljuk si oglejte tukaj.

Digitalno kukalo je super pripomoček za nadzor dogajanja pred vrati. V primerjavi s klasičnim optičnim kukalom, omogoča neoviran pogled brez mrtvih kotov. Podrobnosti preverite tukaj.

Elektronska zaščita za dom je super ideja za navdušence nad novimi digitalnimi tehnologijami. Na voljo so elektronske ključavnice, pametne kljuke, digitalni cilindri ter nekateri drugi elektronski izdelki, ki vse bolj nadomeščajo klasične kljuke, ključavnice in ključe. Več o prednostih elektronske zaščite preberite tukaj.

Cilindrični vložek bo prav prišel nekomu, ki ima na vratih dotrajano ključavnico, ali pa se je morda preselil v nov dom, kjer namerava zamenjati ključavnico in cilinder. S kakovostnim novim cilindrom, ki mu seveda pripadajo tudi povsem novi ključi, bo obdarovančev dom varnejši. Ponudbo cilindričnih vložkov si oglejte tukaj.

Poštni nabiralnik bo zagotovo razveselil vsakogar, ki ima doma star in obrabljen nabiralnik za pošto. Nov nabiralnik bo že na prvi pogled lepši, pa tudi pisma in časopisi bodo v njem varnejši. Poglejte ponudbo.

Protivlomna vrata so eden ključnih dejavnikov za varen dom. Stanovanje ali hišo varujejo pred vlomilci in hkrati zagotavljajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. In če jih ne nameravate izbrati kot darilo za katerega od bližnjih, jih morda za praznike lahko podarite kar sebi. Več o kakovostnih protivlomnih vratih Vovko najdete tukaj.

Če se boste torej letos odločili najbližjim podariti izdelke Vovko, jim boste zagotovo podarili nekaj najbolj dragocenega - varnost. Z varnostjo, pa jim boste podarili tudi mirno spanje. V prednovoletnem času pa smo pripravili tudi posebno akcijsko ponudbo, s katero bo odločitev še lažja. Preverite na naši spletni strani.

Ko izbirate darila, izberite torej varnost.

Ekipa Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.