Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 02. 06. 2017, 10:53

Za varen dom med počitnicami

protivlomna vrata

V mislih v kovčke že pakirate kopalke in brisače? Kar priznajte, v teh vse bolj toplih pomladnih dneh nas je mnogo, ki bi bili z veseljem že kje na plaži. A pred odhodom na dopust velja razmisliti tudi o morebitnih nepridipravih, ki bi se lahko lotili vaših vhodnih vrat ali oken. Preden zares začnete pakirati kovčke se torej prepričajte, da ste storili vse, da bo vaš dom med počitnicami karseda varen. Le tako bodo poletni užitki zares brezskrbni.

In kaj lahko storite preden se odpravite od doma? Predvsem poskrbite, da ne bo videti, kot da vas ni doma. Okenske rolete naj ne bodo povsem spuščene, prav tako oken ne zagrnite povsem z zavesami. S katerim od znancev ali sorodnikov se dogovorite, da v vašem stanovanju občasno prižge luči. Predvsem pa naj kakšen sosed poskrbi za redno praznjenje vašega poštnega nabiralnika.

Zagotovo pa lahko vaš dom in vaše dragocenosti najbolje zaščitite s kakovostnimi protivlomnimi vrati. Takšnih se zlikovci ne bodo lotili, saj jim bo takoj jasno, da bo vlom v vaše stanovanje ali hišo zares trd oreh.

In če menite, da so kakovostna prav vsaka protivlomna vrata, ki so na tržišču, to nikakor ne drži. Ko se odločate za nakup, bodite zato previdni. Pozanimajte se, ali imajo določena vrata ustrezen certifikat protivlomnosti. Ta certifikat je namreč dokazilo, da gre res za kakovostna protivlomna vrata in ne za običajna vrata, ki jih nekateri ponudniki oglašujejo kot protivlomna.

Protivlomna vrata Vovko so rezultat 45 let izkušenj in odličnosti na področju varnosti, zato predstavljajo sam vrh ponudbe na trgu. Poleg certificirane protivlomnosti in neprekosljivih izolativnih lastnosti, so protivlomna vrata Vovko tudi že v osnovni različici na voljo s popolno varnostno opremo in tako nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Pred odhodom na počitnice torej razmislite, ali ste svoj dom, ki ga vsi povezujemo z družino, varnostjo in zasebnostjo, res dobro zaščitili. Vaše vodilo naj bo dejstvo, da protivlomna vrata, poleg zagotavljanja pristnega občutka varnosti, učinkujejo tudi kot najboljše preventivno sredstvo proti vlomom.

Lepe in varne počitnice vam želi ekipa Vovko!

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.