Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pon, 30. 10. 2017, 14:48

Izkoristite Namine ugodnosti za izdelke Vovko

protivlomna vrata

Greste v kratkem nakupovat v center Ljubljane. Se boste morda ustavili v veleblagovnici Nama? Priznajte, gre za veleblagovnico, ki ima bogato tradicijo in je nepogrešljiv del ljubljanskega 'šopinga'.

No, in če ste pogosto v Nami, potem ste v tamkajšnjem podhodu zagotovo že opazili našo poslovalnico. Poslovalnica Vovko v Nami je sicer namenjena predvsem izdelavi ključev. Vendar pa boste zagotovo presenečeni, saj je ponudba najrazličnejših izdelkov s področja varnosti tam še kako pestra. Ponujamo vam ključavnice za vrata, cilindrične vložke, ključavnice za kolesa in motorje, in seveda še marsikaj drugega.

V tej Vovkovi poslovalnici pa smo, v sodelovanju z Namo, za vas zdaj pripravili nekaj posebnih ugodnosti. Imetniki Namine kartice zvestobe lahko v ključavničarstvu Vovko v podhodu pri Nami odslej izkoristite 20% popust na ključavnice za kolesa in motorje, ter 15% popust za program ključavnic in cilindričnih vložkov.

Obiščite nas torej v centru, pa ne pozabite na Namino kartico!

Ekipa Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.