Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: če, 03. 11. 2016, 15:15

Sodobna protivlomna vrata

protivlomna vrata
Slika: Sodobna protivlomna vrata

Vlomi so žal stalnica našega vsakdana. Vsak dan slišimo ali beremo o nepridipravih, ki so vdrli v kakšno stanovanje ali hišo.

Ker zlikovci nikoli ne počivajo, je vprašanje kako se zavarovati pred vlomilci, zato še kako pogosto. Lahko smo pogosteje doma, lahko se lahko zanesemo na psa, še najlažje pa bomo svoj dom zavarovali s kakovostnimi protivlomnimi vrati. Ta bodo zlikovcem že na prvi pogled dala jasno vedeti, da bo vlom v naše stanovanje ali hišo zares trd oreh.

Vsaka vrata na tržišču pa niso protivlomna. Ponudnikov je veliko, žal nekateri navadna lesena ali varnostna vrata oglašujejo kot protivlomna. Pri izbiri vrat je potrebna previdnost, predvsem pa se je treba pozanimati, ali imajo določena vrata ustrezne certifikate, ki dokazujejo protivlomnost. Taki certifikati so namreč dokazilo, da gre res za kakovostna protivlomna vrata.

Protivlomna vrata Vovko, ki so rezultat dolgoletne tradicije, so testirana in certificirana v skladu z veljavnimi standardi kakovosti. Protivlomna vrata Vovko imajo kvalitetno jekleno konstrukcijo vratnega krila in podboja, z obeh strani so obložena z lesenimi paneli, vmes pa je več slojev izolacije. Protivlomna vrata Vovko imajo tudi popolno dodatno opremo in okovje, to je večtočkovna ključavnica, dodatni fiksni zatiči, kvaliteten cilindrični vložek, varnostni ščit, omejilec odpiranja in digitalno kukalo. Več informacij o vratih lahko preberete na povezavi www.vovko.si/protivlomna-vrata ali pa na naši strani www.protivlomna-vrata.com.

S takšnimi kakovostnimi protivlomnimi vrati bo torej vaš dom neprimerno varnejši kot je bil doslej, pa tudi veliko bolj topel, privarčevali boste pri ogrevanju, pa še hrup s hodnika vas ne bo več motil.

Vabimo vas da nas obiščete v našem salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani ali pa nas pokličete na brezplačno številko 080 30 09.

Naj vaš dom postane varnejši!
Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.