Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Tor, 28. 02. 2017, 15:48

Predstavljamo novosti na sejmu Dom 2017

protivlomna vrata

Priznajte, pomlad je čas, ko tudi vi zagotovo razmišljate o prenovi ali vsaj delni obnovi vašega doma. In ker se pred tem velja dobro seznaniti s ponudbo, ki bo hkrati zagotovila tudi večjo varnost vašega doma, vas vabimo, da se nam pridružite na sejmu Dom 2017. Tam bomo predstavili najnovejše trende s področja mehanske in elektronske zaščite, nov program kljuk in sefov, pa seveda tudi kakovostna protivlomna vhodna vrata.

Seznanili se boste lahko s sodobnimi elektronskimi kontrolami pristopa. Če ste dom ali poslovni prostor doslej odklepali s klasičnimi ključi, jih boste lahko zamenjali z elektronskimi. Vrata boste tako po novem odpirali s kartico, obeskom, zapestnico, nalepko, prstnim odtisom, kodo ali celo pametnim telefonom. Na sejmu se boste lahko prepričali o številnih prednostih takšnega načina pristopa. Omogoča namreč enostaven nadzor in daljinsko upravljanje, vpogled v dogajanje pri vaših vratih, pa tudi beleženje zgodovine vstopov in izstopov.

Če ste lastnik posebnih dragocenosti, ste morda razmišljali o nakupu varnostnega sefa, s katerim bi jih dodatno zaščitili. Posebej vam priporočamo novo linijo sefov Wertheim. Na voljo so modeli različnih velikosti in za različne namene, vsi pa se lahko pohvalijo z odlično protivlomno in protipožarno zaščito.

Ogledali si boste lahko tudi vrhunske cilindrične vložke. Vsak cilindrični vložek seveda ni kakovosten, zato je pred nakupom potrebno vedeti, na kaj paziti. Imajo naj vsaj 6 aktivnih zatičev, zaščiteni naj bodo proti lomljenju in vrtanju. Njihov profil mora biti bo patentiran, kar pomeni da imajo varnostno lastniško kartico, brez katere ni mogoče izdelati dodatnih ključev. Če pa se povrhu vsega želite znebiti še šopa ključev, vam bomo svetovali glede sistema zaklepanja. Gre za sisteme, kjer lahko vsa vrata odpirate z enim samim ključem. A ker so sistemi različni in namenjeni različnim situacijam, se velja pozanimati, kakšen bi najbolj ustrezal vašim potrebam.

Seveda bomo na sejmu predstavili tudi sodobna protivlomna vrata. Ta so že dolgo paradni konj naše ponudbe, a jih nenehno izboljšujemo, da bi bili vaši domovi karseda varni. Protivlomna vrata Vovko so namreč rezultat dolgoletne tradicije. Testirana in certificirana so v skladu z veljavnimi standardi kakovosti, odlikuje jih tudi odlična zvočna in toplotna izolativnost.

In ker vemo, da vsaka, še tako dobra vrata potrebujejo tudi kljuko, bomo na ogled podstavili izbor naših najbolje prodajanih in najlepše oblikovanih kljuk. Na tem področju se lahko pohvalimo s pestro izbiro. Ponujamo tako osnovne in cenovno ugodne kljuke, kljuke iz najrazličnejših materialov in najrazličnejših obdelav, pa seveda tudi vrhunske oblikovalske kljuke priznanih arhitektov. Seznanili se boste lahko še z antibakterijskimi kljukami Antigerm, ki pomagajo preprečevati širjenje nevarnih okužb. Kot novost pa bomo na sejmu predstavili ekskluzivno linijo kljuk Swarovski.

Se vidimo torej med 7. in 12. marcem na Gospodarskem razstavišču. Z nasveti, novimi katalogi in sejemskimi ugodnostmi vas bomo čakali v hali A1, na paviljonu 33. Vljudno vabljeni!

Ekipa Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.