Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 19. 01. 2018, 10:58

Kljuka Ginkgo prejela prejela prestižno oblikovalsko nagrado

protivlomna vrata

Tokrat naj vas seznanimo s prav posebnim oblikovalskim dosežkom italijanskega proizvajalca kljuk Dnd by Martinelli, ki ga zastopamo. Njihova kljuka Ginkgo je bila namreč nedavno okronana z nagrado 'Good Design Award' 2017. Ta prestižna mednarodna nagrada z dolgoletno tradicijo je namenjena le najboljšim oblikovalskim in grafičnim projektom.

Kljuko Ginkgo je zasnoval eden najbolj vidnih italijanskih dizajnerjev Giulio Iacchetti. Že samo ime kljuke pove, da je zamisel za kljuko dobil na osnovi značilnega pahljačastega lista drevesa ginko. To drevo velja za najstarejše preživelo drevo na zemlji, zato je nekakšen simbol trdoživosti, pravijo mu kar 'živi fosil'.

Moderen dizajn te oblikovalsko dovršene kljuke zaznamujeta vitkost in eleganca, na voljo pa je v dveh različicah. Osnovna različica Ginkgo ima s sprednje strani gladko površino, različica Ginkgo Bilboa pa ima na sprednji strani dekorativno gravuro oziroma odtis. Ta spominja na listne žile, zaradi česar je kljuka še toliko bolj unikatna.

Sicer pa si v našem razstavnem salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani lahko ogledate še številne druge oblikovalske kljuke priznanega proizvajalca Dnd by Martinelli. Gre za mednarodno uveljavljeno italijansko podjetje z več kot polstoletno tradicijo. Specializirano je prav za izdelavo kljuk, vseskozi pa je njihovo vodilo visoka kakovost v sozvočju z vrhunskim dizajnom.

Saj veste, tudi kljuke so rade lepe!

ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.