Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 17. 05. 2019, 15:59

ISEO, dobavitelj kakovostnih cilindrov in ključavnic

protivlomna vrata

Za Iseo ste zagotovo že slišali. Če ste v dvomih, ali gre za jezero, ali za znano italijansko podjetje, naj vam povemo, da je oboje prav. Iseo je namreč prelepo jezero na italijanskem severu, po katerem je podjetje ISEO dobilo ime.

Gre za podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1969 in vse od takrat se lahko pohvali z vrhunskimi izdelki za protivlomno varnost. Letošnje leto je sicer za ISEO še prav posebej pomembno, mineva namreč pol stoletja od ustanovitve, kar bodo v družbi obeležili s številnimi praznovanji in slavnostnimi dogodki.

Za začetnika podjetja ISEO velja Giuseppe Facchinetti, ki je prvotno delavnico za proizvodnjo ključavnic, cilindrov in obešank zasnoval v mestecu Pisogne. To mestece leži na obrežju že istoimenskega jezera Iseo in tam je še danes glavni sedež družbe.

Podjetje ISEO se je sicer skozi desetletja precej spreminjalo in predvsem širilo. Prelomno je bilo leto 1998, ko je ustanoviteljev sin Evaristo Facchinetti ustanovil 'skupino ISEO'. Strategijo razvoja je usmeril predvsem v dve stvari - prvič v velikost podjetja, saj ta odločilno pripomore h konkurenčnosti na trgu, in drugič v ljudi oziroma v zaposlene, saj je duh pripadnosti podjetju tisto, na kar stavijo v družbi.

V skladu s to strategijo je ISEO začel prevzemati podobna manjša podjetja, ki so prvotno proizvodnjo obogatila in jo usmerila v specializirane proizvode. ISEO ima tako zdaj, razen v Italiji, svoja predstavništva in proizvodne obrate še v Franciji, Nemčiji, Španiji in Romuniji, izven Evrope pa v Združenih Arabskih Emiratih, Maleziji, na Kitajskem, v Južni Afriki in Kolumbiji.

Vse od ustanovitve sta glavni vrednoti podjetja varnost in kakovost. V družbi ISEO namreč dizajnirajo, proizvajajo in prodajajo vrhunske sisteme za zapiranje in zaklepanje vrat. Pri tem pa ogromno vlagajo v lastne raziskave, razvoj in inovacije, saj se zavedajo, da brez vsega tega ne bi bili to, kar so – eno vodilnih globalnih podjetij za proizvodnjo cilindrov, ključavnic, antipanik sistemov za vrata, obešank, ter še nekaterih drugih varnostnih izdelkov.

Za več podrobnosti pa obiščite njihovo spletno stran: https://www.iseo.com/it/en/home/
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.