Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 25. 08. 2017, 12:55

Novo šolsko leto, nove ugodnosti za šolarje, dijake in študente

protivlomna vrata

Novo šolsko leto se nezadržno bliža. Ste že nakupili vse šolske potrebščine, pa nova oblačila in obutev? Kakorkoli že, to je nedvomno povezano s precejšnjimi stroški. Prav zato smo se odločili, da vam prehod v novo šolsko ali študijsko leto nekoliko olajšamo. Šolarjem, dijakom in študentom bomo tako v septembru in oktobru ponudili 15 odstotni popust na naslednje izdelke:

Obešanke oziroma ključavnice - te vam bodo v pomoč pri varovanju osebnih predmetov v šolskih omaricah ali šolskih torbah in nahrbtnikih. Tatvine se namreč vse pogosteje dogajajo tudi na šolskih hodnikih.

Kolesarske ključavnice - te vam bodo v pomoč pri varovanju koles in motorjev, medtem ko jih boste pustili pred šolo ali univerzo. Ker je tam običajno veliko koles, in ker so mnoga nezavarovana, imajo tatovi zelo lahko delo.

Cilindrični vložki - s pomočjo teh boste lahko dobro zavarovali vaše študentsko stanovanje. Če se selite v najeto stanovanje, se poskusite z lastniki dogovoriti za menjavo cilindra. Prejšnji najemniki tako ne bodo mogli vstopati v vaše stanovanje. Nov kakovosten cilindrični vložek bo seveda tudi trd oreh za morebitne vlomilce.

Ključavnice za vrata - če želite zares dobro zavarovati vaše novo študentsko stanovanje, se boste morda odločili za menjavo ključavnice na vhodnih vratih.

In naj vas ob koncu spomnimo še na ključe. V kolikor boste potrebovali nov komplet ključev za prvošolčka ali pa za novopečenega študenta, vas vljudno vabimo v naše poslovalnice, kjer vam bomo izdelali kopijo. Obenem boste pri nas našli tudi veliko število različnih obeskov za ključe.

Oglasite se torej v poslovalnicah Vovko.

Pa srečno v novo šolsko in študijsko leto!

Ekipa Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.