Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 14. 12. 2018, 11:11

Screwmagnet, nepogrešljivo držalo za vijake

protivlomna vrata

Ta situacija vam bo zagotovo znana. Zagnano se lotite sestavljanja ravnokar kupljene omare. Ugotovili ste, katera stranica kam sodi, pravilno ste razvrstili vijake, zdaj se lotite privijanja. A že po nekaj privitih vijakih ugotovite, da vam eden manjka. Neumorno ga iščete, a ga žal ne najdete.

Z uporabo Screwmagneta, se takšnim situacijam zlahka izognete. Gre namreč za izjemno močan magnet, ki si ga lahko pripnete na žep, pas, oziroma kamor želite, nanj pa nato položite vse vijake, ki jih potrebujete denimo pri sestavljanju omare.

Pripomoček Screwmagnet vsebuje neodim magnet. Gre za trenutno najmočnejšo vrsto trajnih magnetov na svetu, sestavljen je iz zlitine neodima, železa in bora. Ta super močan magnet ima nosilnost 11,3 kilogramov. Na ta praktičen pripomoček, ki v premeru meri nekaj manj kot sedem centimetrov, torej lahko obesite veliko vijakov, pa še kakšen izvijač ali celo kladivo.

Ker je tako zelo praktičen, so Screwmagnet nekateri že poimenovali pripomoček leta. Mi se seveda strinjamo in pravimo – olajšajte si delo, naj bo doma ali v službi. Predvsem pa nikoli več ne izgubljajte vijakov.

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.