Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 04. 08. 2017, 18:43

Sefi Wertheim sodijo med najbolj kakovostne

protivlomna vrata
Slika: Različne velikosti sefov iz serij od AG do BG

Leta 1853 je Franz Wertheim na Dunaju ustanovil družbo Wertheim. Danes velja za enega najboljših proizvajalcev sefov v Evropi. Podjetje je eno vodilnih na področju varnostnih proizvodov, ki so odporni na ogenj in vlome. Izdelujejo sefe in trezorje ter vrata opremo za trezorske prostore za poslovno in domačo rabo.

Serija sefov AG in je nemasivne oblike. Sefi so široki 40 ali 45 cm, teže od 60 kg navzgor. To je omogoča postavitve tudi, ko smo prostorsko omejeni. Sefi te serije dovoljujejo dober izkoristek prostora. Dobavljivi so v devetih različnih velikostih. Sefi te serije sodijo v prvi kakovostni razred (po standardih inštituta VdS).

Serija sefov AM ponuja veliko prostora za shranjevanje. Sefi te serije imajo možnost dodatnih ključavnic za dodatno varnost. Na razpolago imamo 7 različnih velikosti. Najmanjši model lahko shrani do šest fasciklov. Vsi so široki 54,5 cm, teža pa se začne pri 125 kg. Vsi modeli sodijo v prvi kakovostni razred (po standardih inštituta VdS) in omogočajo priključitev na alarmni sistem.

Serija sefov AP je podobna seriji AM, dodana je certificirana protipožarna zaščita. Stene so napolnjene z na toploto odpornimi materiali, ki dobro izolirajo in preprečujejo vdor ognja in dima. Certificirani so za do pol oziroma do eno urno protipožarno zaščito. Teža sefov te serije se začne pri 180 kg, vsi so široki 60,5 cm in sodijo v prvi kakovostni razred (po standardih inštituta VdS).

Serijo sefov BG odlikuje širina le 45 centimetrov. Zato so primerni za ozke prostore. Na polico lahko shranite do pet fasciklov. Dobavljivi pa so v sedmih različnih velikostih. Stene sefov so iz odpornih materialov, prav tako imajo dodatne ojačitve in varnostne elemente, lahko pa se jih priključi tudi na alarmni sistem. Zaradi tega se serija BG uvršča v drugi kakovostni razred (po standardih inštituta VdS).

Sefe Wertheim odlikuje ugodno razmerje med kakovostjo, uporabnostjo in ceno. Več o njih izveste na naši spletni strani.

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.