Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pon, 09. 10. 2017, 15:25

Drsna vrata s trendovskim okovjem

protivlomna vrata

Za drsna vrata se ponavadi odločimo, kadar imamo majhen prostor in ga želimo kar najbolje izkoristiti. Pa ne le, da so zelo praktična, drsna vrata so tudi zelo estetska. Še posebej v zadnjem času postajajo trendovska, saj jih lahko kombiniramo z vse bolj modnim vidnim okovjem.

Najboljše pri vsem skupaj je, da lahko domala vsako vratno krilo spremenite v drsna vrata. Pri tem potrebujete le ustrezen sistem za odpiranje drsnih vrat. Naj vam ob tem predstavimo novost v naši ponudbi – sisteme za drsna vrata Intersteel.

Gre za kakovostno vidno okovje z dizajnerskim karakterjem. Na voljo je kar 12 različic, od klasičnega do modernega, takšnega z industrijsko robustnim ali pa igrivim vintage videzom.

Pri tem lahko seveda izbirate oziroma kombinirate, katero okovje bi se najbolje podalo k določeni vrsti, barvi, strukturi ali obdelavi lesa vratnega krila. Na ta način boste dosegli popolno vašega prostora.

Vsak komplet okovja za drsna vrata vsebuje dva metra dolgo drsno prečko, dve viseči kolesci, dva zaustavljalca vrat, dva distančnika, pa seveda navodila in ustrezen material za pritrditev. In še to, maksimalna nosilnost okovja je 100 kilogramov. To pomeni, da lahko to okovje namestite tako rekoč na katerakoli vrata, saj tako težkih doma najverjetneje nimate.

Več o sistemih za drsna vrata Intersteel najdete na naši spletni strani. Za podrobnejše informacije pa se oglasite v poslovalnici Vovko na Setnikarjevi 1 v Ljubljani.

Bodite v trendu!

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.