Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 31. 08. 2018, 16:25

Z jesenskimi ugodnostmi novemu šolskemu letu naproti

protivlomna vrata

Še malo, pa bodo znova zazvonili šolski zvonci. Verjamemo, da ste nakupili že vse potrebno za novo šolsko leto. Vendar pa vemo, da ste za vse to odšteli kar precejšnjo vsoto. Da bi vam bilo vsaj nekoliko lažje, smo za vas zbrali nekaj jesenskih ugodnosti. V septembru in oktobru vam bomo tako spodaj navedene izdelke približali za 15% (ob predložitvi veljavne dijaške oz. študentske izkaznice):

Obešanke oziroma ključavnice
Te vam bodo v pomoč pri varovanju šolskih omaric. Oblačila, obutev in vrsta drugih osebnih predmetov, ki jih shranjujete v njih, bodo tako varnejši. Razmislite lahko tudi o manjši ključavnici, s katero boste zavarovali svoj šolski nahrbtnik.

Kolesarske ključavnice
S kolesarsko ključavnico boste zavarovali vaše kolo ali motor, medtem ko ga boste pustili pred šolo ali univerzo. Vemo namreč, da tatovi ne počivajo, slabo zavarovana kolesa in motorji pa so njihova še posebej pogosta tarča.

Cilindrični vložki
S pomočjo teh boste lahko zavarovali vaše študentsko stanovanje. Če se selite v študentski dom ali najeto stanovanje, se poskusite z lastniki dogovoriti za menjavo cilindra na vratih. Vaše stanovanje bo tako varnejše, saj nekdanji lastniki, ki so morda obdržali ključ, vanj ne bodo imeli vstopa.

Ključavnice za vrata
Če želite zares dobro zavarovati vaše novo študentsko stanovanje, se boste morda odločili tudi za menjavo ključavnice na vhodnih vratih. Zamenjajte jo, če je ta stara in dotrajana, ali pa v primeru, da želite staro ključavnico nadomestiti s sodobnejšo, morda celo z elektronsko ključavnico.

In še na nekaj velja pomisliti. Bo vaš šolar morda potreboval nov komplet ključev za domača vhodna vrata? Oglasite se v kateri od naših poslovalnic, kjer vam bomo izdelali kopijo.

Pa srečno v novo šolsko in študijsko leto!

Ekipa Vovko
 

Avtor:

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.