Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 21. 06. 2019, 15:59

Dieckmann, dobavitelj vrhunskih varnostnih kljuk

protivlomna vrata

Kakovost, prilagodljivost, natančnost in zanesljivost. To so načela, ki se jih že desetletja držijo v uveljavljenem nemškem družinskem podjetju Dieckmann, našem dobavitelju kakovostnih varnostnih kljuk in najrazličnejšega drugega asortimana za zaščito vrat in oken. Kakovost je naša tradicija. To pa je slogan, s katerim se ponosno predstavljajo tako na domačem kot na številnih tujih trgih.

Korenine podjetja Dieckmann iz nemškega mesteca Iserlohn segajo v davno leto 1870. Takrat sta brata Gustav in Albert Kuhlmann ustanovila delavnico za izdelavo medeninastih ročajev in kljuk za pohištvo in vrata. Sprva uspešno podjetje je po dobrih šestih desetletjih zašlo v resne finančne težave. Takrat je delavnico prevzel trgovec Erich Dieckmann, kar je pomenilo nov začetek.

Po koncu druge svetovne vojne je podjetje začelo znova in se povsem preusmerilo v proizvodnjo varnostnih kljuk za vrata in okna iz aluminija. Že nekaj let po drugi svetovni vojni so razširili tudi proizvodne obrate in povečali upravno stavbo s pisarnami. Od začetka 60-ih let dalje, pa se je podjetje usmerilo predvsem v internacionalizacijo.

Kmalu za tem se je upravi podjetja pridružil Dieckmannov sin Rudolf. Ob njegovi pomoči se je podjetje v naslednjih desetletjih vrnilo k svoji prvotni filozofiji, ki se še vedno osredotoča na visokokakovostne izdelke iz aluminija in nerjavečega jekla pod nazivom 'narejeno v Nemčiji'.

Ideje za mnoge nove proizvode, razvoj in inovacije ter precejšnja vlaganja so podjetju prinesla uspeh. In ta uspeh so v družbi, ki jo zdaj vodijo že predstavniki tretje generacije družine Dieckmann z vnukom Rainerjem na čelu, uspeli zdržati vse do danes.

Za več podrobnosti si oglejte njihovo spletno stran.

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.