Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 20. 01. 2017, 12:41

Varno zaklenite vrata s cilindri Gera

protivlomna vrata

Ko razmišljamo o varnosti naših domov so na prvem mestu običajno protivlomna vrata. Že res, a vsaka, še tako kakovostna protivlomna vrta, potrebujejo kakovosten cilindrični vložek, s katerim jih zaklenemo. Kvalitetnejši kot je cilinder, varnejši je naš dom ali poslovni prostor.

Da pa bi se karseda varno zaklenili, je priporočljivo izbrati varnostni cilinder višjega kakovostnega razreda. Eden takšnih je denimo cilindrični vložek Gera ISEO F9. Ima namreč šest aktivnih zatičev, pri čemer so zgornji zatiči izdelani iz nerjavečega jekla. Odlikuje ga tudi zaščita proti lomljenju in vrtanju ter odpornost na obrabo. Profil tega cilindra je zaščiten in patentiran, varnostna lastniška kartica za izdelavo ključev pa zagotavlja še dodaten nivo varnosti.

Zamislite si, da v vaš dom ali poslovni objekt nekdo vlamlja. Če imate v vratih nameščen cilinder z zaščito proti lomljenju in vrtanju, bo vlomilčeva naloga še kako zahtevna. Cilinder Gera ima namreč v svojo konstrukcijo vdelano jekleno zaščito proti lomljenju, lahko pa ga opremite tudi z varnostnim ščitnikom.

Izjemnega pomena za ustrezno varovanje naših prostorov je tudi dejstvo, da je ta cilindrični vložek zaščiten in patentiran. Ostali proizvajalci ga ne morejo uporabljati oziroma kopirati. Tudi ključi se lahko izdelajo izključno v naših pooblaščenih servisnih delavnicah, ob predložitvi varnostne kartice.

Ob nakupu cilindričnega vložka Gera prejmete tri pripadajoče ključe. Za vsak naslednji ključ, ki bi ga želeli izdelati, pa morate predložiti varnostno lastniško kartico, ki jo prejmete ob nakupu cilindra. Brez te kartice na naših pooblaščenih servisih ključev ne moremo izdelati. Gre namreč za nekakšno varovalko pred morebitno nepooblaščeno izdelavo dodatnih ključev.

Je pa cilindrični vložek Gera primeren tudi za vključitev v sistem zaklepanja. Poznamo sistem istega, glavnega, centralnega in generalnega ključa. Sistemi se med seboj razlikujejo po tem, koliko različnih ključev vključuje kateri od njih, oziroma katere cilindre lahko odklepa posamezni ključ. Je pa potrebno izpostaviti, da vam prav vsak sistem zaklepanja močno poenostavi življenje. Namesto šopa ključev namreč lahko uporabljate le en ključ za vsa vrata v sistemu.

Več o prednostih sistemov zaklepanja boste sicer lahko prebrali v naši prihodnji novici. Če želite že zdaj izvedeli več, pa prelistajte naš katalog. Sistemi zaklepanja so opisani na straneh 4 in 5. Cilinder Gera in ostale cilindrične vložke iz naše ponudbe pa si lahko ogledate na naši spletni strani.

Varno zaklepanje vam želi ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.