Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 19. 10. 2018, 14:29

Namesto v cvetlični lonček ključe shranite v elektronsko varnostno omarico za ključe

protivlomna vrata

Ste pogosto v dilemi, kako nekomu omogočiti dostop do stanovanja ali denimo apartmaja, ki ga oddajate? Vas redno obiskuje čistilka, negovalec, morda stanovanje oddajate turistom, a vam obveznosti ne dovoljujejo, da bi jih sami sprejeli in jim odklenili vhodna vrata?
Če se soočate s takšno težavo, ključev nikar ne puščajte pod predpražnikom ali v cvetličnem lončku. Tja bodo morebitni vlomilci zagotovo najprej pogledali.

Prav zaradi takšnih težav so pri podjetju Master Lock razvili omarico za ključe. Rekli bi ji lahko kar nekakšen mini sef, ki ga pritrdimo na steno in vanj shranimo mehanske ali elektronske ključe. Uporabnikom nato dodelimo začasni ali stalni dostop do ključev v omarici.

Glavna prednost varnostne omarice 'Bluetooth Select Access® Smart (model 5441)' je, da deluje na daljavo, odpirate in upravljate pa jo kar s pomočjo pametnega telefona oziroma preko bluetootha. Ko se lastnik stanovanja preko bluetootha poveže z omarico, mu namenska aplikacija zgenerira kodo za odklepanje le te. To kodo nato preko sms-a pošlje najemniku stanovanja. Ko ta kodo vtipka na tipkovnico na varnostni omarici, se omarica odpre in dostop do ključev je omogočen. Dostop pa je le začasen, saj ima vsaka koda določen začetek in konec veljavnosti. Aplikacija namreč zgenerira po 4 kode na dan, in sicer za 1 leto vnaprej, lastnik pa lahko vsaki kodi določi veljavnost. Tako lahko že vnaprej pošljete bodočim najemnikom kode ki jim bodo omogočile dostop do stanovanja v dogovorjenem terminu, izven tega termina pa dostop ne bo mogoč.

To je sicer le en do načinov za odklepanje varnostne omarice. V drugem primeru lahko lastnik stranki pošlje vabilo s povezavo do aplikacije. Ko si stranka naloži omenjeno aplikacijo, lahko varnostno omarico s ključi kadarkoli odpre preko bluetootha. Ta način je zelo uporaben v primeru, ko čistilni servis ali pa denimo patronažna sestra, ki oskrbuje nemočnega sorodnika, v stanovanje prihaja večkrat tedensko ali celo vsak dan. Zelo zamudno bi bilo namreč, da bi morali ob vsakem takem obisku obiskovalcu poslati sporočilo s kodo za dostop do ključev.

Za lažjo predstavo glede velikosti omarice so tu zunanje mere: 12,7 cm x 8,3 cm x 5,9 cm. Če vas zanima še več podrobnosti, pa predlagamo da si ogledate predstavitveni videoposnetek: https://www.masterlock.eu/service-and-support/videos/select-access-smart

Seveda pa smo vam s podrobnimi informacijami vedno na voljo tudi na naši brezplačni telefonski številki 080 30 09, oziroma v naših poslovalnicah.

Pozabite torej na skrivanje ključev pod predpražnikom, shranite jih raje na varno.

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.