Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 16. 06. 2017, 15:53

Vovko obvešča pred dopusti

protivlomna vrata

Čas pred poletnimi počitnicami je še kako primeren, da pomislimo tudi na varnost našega doma, med tem ko nas ne bo doma. S statistikami podprto dejstvo je, da se prav poleti, ko se ljudje odpravijo na dopust, število vlomov močno poveča. Da bi opozorili na to težavo ter hkrati ponudili rešitev, smo se odločili za promocijo naših izdelkov s področja varnosti v različnih slovenskih medijih.

V revijah Gradnja in obnova, Stik, Računalniške novice, Citypark novice, mesečniku Adut za dom in vrt, ter v časniku Dnevnik smo z oglasi predstavili tako kakovostna protivlomna vhodna vrata, kot tudi prednosti sodobne elektronske kontrole pristopa. Z oglasom za protivlomna vhodna vrata in ostale varnostne artikle smo že drugi mesec zapored prisotni tudi na enem najbolj poslušanih radijskih postaj, Radiu 1.

In kaj smo izpostavili v omenjenih oglasih? Pri vratih vsekakor vrhunsko protivlomno zaščito ter odlično zvočno ter toplotno izolacijo. Seveda nismo pozabili na certifikate kakovosti, ki so še kako pomembno dokazilo, da gre res za kakovostna protivlomna vrata.

Pri predstavitvi elektronskega sistema zaklepanja Salto pa smo izpostavili dejstvo, da s pomočjo omenjenega sistema lahko zaklepate pametneje in tako pozabite na ključe. S pomočjo pametne ključavnice, ki jo je možno namestiti na vsaka vrata, lahko vaša vrata upravljate na daljavo. Več o elektronski kontroli pristopa lahko izveste tukaj.

Omeniti velja še kakovostne sefe iz naše ponudbe. Uporaba le-teh je pomemben način za varovanje dragocenega osebnega ali poslovnega imetja. Naj pri tem omenimo, da smo vam v okviru poletne akcije visokokakovostne varnostne sefe približali za 20% ugodneje. Ugodnost velja vse do konca julija 2017. S ponudbo sefov in njihovimi lastnostmi pa se lahko seznanite tukaj.

Za konec naj omenimo še kljuke, ki bodo zagotovo polepšale vaša vrata, ter ključavnice za kolesa in motorje. Kolesarski izleti in poletni potepi z motorji bodo brezskrbni le, če bo kolo ali motor dobro zaklenjen med tem ko se boste vi ustavili na malici ali hladni pijači. O tem, kakšno ključavnico izbrati za vaše kolo ali motor, lahko preberete tukaj.
Pa uživajte na dopustu!
Ekipa Vovko

 

 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.