Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 17. 03. 2017, 14:50

Uspešen zaključek Sejma DOM 2017

protivlomna vrata

Za nami je še en velik dogodek, Sejem Dom 2017, ki je minuli konec tedna zaprl svoja vrata. Zaključili smo ga več kot uspešno. Predvsem pa nas veseli, da smo bili letos znova del izbrane družbe 580 vrhunskih ponudnikov iz kar 32 držav.

Tokrat smo na našem razstavnem prostoru dali prednost elektronski kontroli pristopa naslednje generacije. Pri tem gre predvsem za tako imenovane pametne ključavnice in pametne kljuke, pa seveda sisteme, ki omogočajo daljinsko upravljanje in nadzor nad dogajanjem pri vaših vhodih. Prav te najnovejši trendi so bili deležni velike pozornosti naših obiskovalcev.

Na ogled smo sicer ponudili tudi številne novosti s področja mehanske zaščite. Predstavili smo denimo cilindrične vložke vrhunske kakovosti. Ker so zaščiteni proti lomljenju in vrtanju ter so odporni na obrabo, so pri varovanju pred vlomi nepogrešljivi. Prav tako pa mora imeti zaščiten in patentiran profil z varnostno kartico, brez katere ni mogoče izdelati dodatnih ključev. Hkrati smo vas seznanili še s številnimi prednostmi različnih sistemov zaklepanja. Z njihovo pomočjo boste šop ključev lahko nadomestili z enim samim ključem in z njim odpirali prav vsa vrata v sistemu.

Ste eden od tistih, ki doma ali na delovnem mestu hranite dragocenosti? Na sejmu ste se lahko seznanili z novo linijo sefov Wertheim. Ker zagotavljajo odlično protivlomno in protipožarno zaščito, ter jih je možno priključiti na alarmni sistem, bodo vaše dragocenosti v njih še varnejše kot so bile doslej.

Kaj pa kljuke? Zagotovo vam ni vseeno kakšne krasijo in odpirajo vaša vrata. V našem prodajnem programu so na voljo tako osnovne kot vrhunske oblikovalske kljuke. No, na sejmu smo jih na ogled postavili kar nekaj. Predstavili smo tudi novost iz naše ponudbe – ekskluzivno linijo kljuk Swarovski, kljuke v antik obdelavah, pa tudi kljuke Antigerm, ki pomagajo preprečevati nevarne okužbe.

Nikakor pa ni šlo brez paradnega konja naše ponudbe – protivlomnih vrat Vovko. So izjemno kakovostna, testirana in certificirana so v skladu z veljavnimi standardi, hkrati pa zagotavljajo tudi vrhunsko zvočno in toplotno izolativnost.

Če ste nas obiskali na sejmu, ste zagotovo izvedeli vse, kar vas je o določenih proizvodih zanimalo. Za kakršnekoli dodatne informacije in nasvete nas pokličite na brezplačno številko 080 30 09, ali pa nam pišite preko elektronske pošte info@vovko.si.

Hvala za zaupanje!
Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.