Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 31. 05. 2019, 15:53

Pred počitnicami razmislite o varnosti doma

protivlomna vrata

Plaža, dobra knjiga, hladna limonada, … Misel na brezskrbne poletne počitnice je vsekakor nekaj najlepšega. A ob prijetnem vznemirjenju, ki ga prinašajo dopustniški načrti, nikar ne pozabite na varnost vašega doma. Med vašo odsotnostjo je namreč ta še toliko pomembnejša.

Da bo vaše domovanje zares varno, pa ni dovolj le dvakrat zakleniti vhodnih vrat. Najpomembnejše je, da so vhodna vrata protivlomna in predvsem kakovostna. Takšna vrata bodo že na prvi pogled odvrnila morebitne vlomilce.

Pri izbiri protivlomnih vrat pazite, da izberete kakovostna, takšna, ki se lahko pohvalijo s certifikatom protivlomnosti. Gre za dokazilo, da gre res za protivlomna vrata in ne za običajna vrata, ki jih nekateri ponudniki oglašujejo kot protivlomna.

Protivlomna vrata Vovko so rezultat 50 let izkušenj in odličnosti na področju varnosti, zato predstavljajo sam vrh ponudbe na trgu. Poleg certificirane protivlomnosti in neprekosljivih izolativnih lastnosti, so protivlomna vhodna vrata Vovko tudi že v osnovni različici na voljo s popolno varnostno opremo in tako nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

In če že ne boste menjali vhodnih vrat, morda lahko razmislite o menjavi dotrajanih ključavnic ali cilindričnih vložkov. Vsekakor pa pomislite tudi na okna. Mehanska zaščita le-teh, še posebej če živite v pritličju, je pri preprečevanju vlomov vsekakor dobrodošla.

Obilo počitniških užitkov vam želi ekipa Vovko!

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.