Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: če, 31. 01. 2019, 15:44

DanaLock V3 – pametna ključavnica za vhodna vrata

protivlomna vrata

Naj vam predstavimo pametno ključavnico DanaLock V3, ki vam bo močno olajšala življenje. Gre za motoriziran elektronski sistem odpiranja vrat, ki ga na notranji strani vrat namestimo na obstoječ cilindrični vložek, upravljamo pa ga preko aplikacije na pametnem telefonu. V notranjosti pametne ključavnice DanaLock V3 je motor, ki obrača cilinder in s tem vrata odklepa ali zaklepa.

Predstavljajte si, da ste se pravkar vrnili z nakupov, imate polne roke vreč, tako ste obloženi, da v torbici ali žepu komaj najdete ključ vhodnih vrat. Kako dobro bi bilo, da bi se vam vrata avtomatsko odprla? Zgodi se tudi, da prijatelji pridejo na obisk, vas pa zaradi gneče na cesti še ni doma. Kako dobro bi bilo, da bi jim na nek način lahko odprli vhodna vrta? No, s pametno ključavnico DanaLock V3 bo teh težav konec. Ko boste polnih rok prišli domov, bo ključavnica ob pomoči vašega pametnega telefona zaznala vaš prihod in vrata se bodo enostavno sama odprla. Tudi prijatelji vas nikoli več ne bodo čakali pred vrati, saj jim boste preko aplikacije poslali 'ključ' za vstop.

Če ste lastnik/ca DanaLocka V3, lahko ustvarite neomejeno število digitalnih ključev za družinske člane in prijatelje. Preko aplikacije na pametnem telefonu lahko omogočimo dostop tudi tretjim osebam, denimo gostom ali čistilki. Pri tem določimo ali naj imajo dostop stalno, ali pa samo določeno časovno obdobje. To pride zelo prav v primeru, ko stanovanje oddajamo najemnikom ali turistom. S pomočjo aplikacije lahko seveda dostop tudi kadarkoli prekinemo.

Prednost te pametne ključavnice je predvsem v tem, da DanaLock V3 lahko namestimo na že obstoječa vrata. Pri tem ne potrebujemo nobenega posebnega orodja ali spretnosti, saj ta pametna ključavnica ustreza skoraj vsem standardnim tipom ključavnic in jo je preprosto namestiti. Dodatnih velikih lukenj na vhodnih vratih se torej ni treba bati. Prva tako do vhodnih vrat ni potrebno napeljati električnih kablov, saj pametna ključavnica deluje s pomočjo baterije. Baterija zdrži do 9.000 aktivacij, kar tudi ob vsakodnevni uporabi lahko pomeni več kot 12 mesecev. Stanje baterije pa preko aplikacije lahko stalno nadzorujete.

Naj poudarimo še, da DanaLock V3 ne izključuje možnosti odklepanj vhodnih vrat z zunanje strani s klasičnim ključem. Še vedno jih lahko odklepamo 'po starem'.

Z DanaLock V3 sicer vrata lahko odpiramo na različne načine:
• z notranje strani z roko obrnemo ročaj, nato nadzor prevzame motor, ki vrata do konca odklene oziroma zaklene.
• vrata zapiramo oziroma odpiramo preko aplikacije na telefonu (bluetooth). Možno je avtomatsko odklepanje, ko se telefon nahaja v dosegu 5 metrov od vrat, ter avtomatsko zaklepanje, ko se telefon oddalji iz tega dosega. Kombinacija z GPSom pri tem poskrbi da se ključavnica ne aktivira, če samo hodimo po hiši mimo vrat.
• z zunanje strani vrata še vedno lahko odklenemo s ključem, tako kot pred montažo pametne ključavnice.
• vrata lahko odpiramo in zapiramo tudi na kodo - preko brezžične tipkovnice DanaPad.
• v razvoju je tudi dodatna oprema za odpiranje z daljincem in odpiranje na daljavo.

In še to, DanaLock V3 se lahko pohvali z elegantnim skandinavskim dizajnom. Je minimalistično oblikovana in se lepo poda k skoraj vsakim vratom. Na voljo je v srebrni barvi.

Več informacij pa najdete na naši spletni strani.

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.