Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 13. 12. 2019, 15:47

Podariti varnost je neprecenljivo

protivlomna vrata

Ste že opravili praznične nakupe? Že veste, s čim boste letos presenetili svoje najdražje? Da bo odločitev lažja, smo vam spodaj nanizali nekaj predlogov. In če se boste odločili podariti izdelke za varnost, za tisti neprecenljiv občutek, ki našemu bivanju zagotavlja prijetnost in udobje, ali pa izdelke za lepoto doma, ki dajejo našemu bivanju piko na i, vam bodo predlogi zagotovo všeč.

Kljuke. Te so prava izbira za vse, ki cenijo lepoto doma. Kljuka, naj bo preprosta ali oblikovalsko dovršena, je namreč nepogrešljiv detajl , ki poudari eleganco vhoda.

Elektronska zaščita. S tem morda lahko obdarujete navdušence nad novimi digitalnimi tehnologijami. Na voljo so elektronske ključavnice, pametne kljuke, digitalni cilindri ter nekateri drugi elektronski izdelki, ki vse bolj nadomeščajo klasične kljuke, ključavnice in ključe.

Sef. Prav bo prišel vsakomur, ki želi v domačem okolju karseda dobro zavarovati osebne dragocenosti, denimo nakit, drage ure, rezervne ključe ali prenosni računalnik.

Protivlomna vrata. Pri zagotavljanju varnega doma, so prva kakovostna vhodna vrata ključnega pomena. Varujejo nas pred vlomilci in hkrati zagotavljajo odlično toplotno in zvočno izolacijo.

Poštni nabiralnik. Nov nabiralnik bo že na prvi pogled lepši, pa tudi pisma in časopisi bodo v njem bolje zaščiteni pred nepridipravi in vremenskimi nevšečnostmi.

Digitalno kukalo. To je res super pripomoček za nadzor nad dogajanjem pred vrati. V primerjavi s klasičnim optičnim kukalom, digitalno kukalo omogoča neoviran pogled brez mrtvih kotov, obiskovalec na zunanji strani vrat pa ne vidi, kdaj ga opazujete.

Cilindrični vložek. Ta bo prav prišel nekomu, ki ima na vratih dotrajano ključavnico, ali pa se je morda preselil v nov dom, kjer namerava zamenjati ključavnico in cilinder. S kakovostnim novim cilindrom, ki mu seveda pripadajo tudi povsem novi ključi, bo njegov dom varnejši.

Če slučajno opažate, da se je v zimskih mesecih vaš račun za ogrevanje precej povišal, temperatura v stanovanju pa je še vedno prenizka, pa velja preveriti, kako dobro tesnijo vaša vrata in tudi okna. Če so tesnila dotrajana, ali če so okoli vrat opazne špranje, skozi katere uhaja topel zrak, je potrebno ukrepati. Slabo tesnjenje je namreč eden glavnih krivcev za energijske izgube v hladnih mesecih. Tesnjenje lahko preverite sami in vrata ponovno nastavite da bodo bolje tesnila, ali pa nas pokličite na brezplačno številko 080 30 09. Z veseljem vam bomo pomagali odpraviti težave.

Ekipa Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.