Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 22. 11. 2019, 16:48

V podjetju Vovko smo proslavili 50 let obstoja

protivlomna vrata

Naj se sliši veliko ali ne, z vami smo že pol stoletja. Ja, natanko toliko. In še kako ponosni smo na ta častitljivi jubilej. Pred dnevi smo našega 'abrahama' tudi proslavili in to tako kot se spodobi – v izbrani družbi, ob dobri hrani in izvrstnih vinih. In ker dopolniti 50 let res ni kar tako, naj zdaj na kratko spomnimo, kako se je zgoda o podjetju Vovko sploh začela.

Zgodba o podjetju Vovko je družinska zgodba. Je zgodba o predanosti in izkušnjah, zgodba o odličnosti. Pred pol stoletja, natančneje leta 1969, jo je začel pisati Jože Vovko. Vse skupaj se je začelo, ko se je Jože odločil odpreti ključavničarsko delavnico v zapuščenem kiosku sredi Maribora. Po nekaj letih trdega dela, pogosto pozno v noč, mu je z delavnostjo in vztrajnostjo tudi uspelo. Svoj ključavničarski posel je preselil v Ljubljano in ga začel širiti.

Danes, 50 let pozneje, ima družba več kot 20 tisoč kupcev na leto ter številne ugledne domače in tuje partnerje. Poleg lastnega razvoja visokokakovostnih protivlomnih vrat ter zastopanja in distribucije najbolj inovativnih znamk na področju varovanja dostopa, podjetje izvaja tudi različne projektne rešitve.

In naj se še malce pohvalimo, jubilejno petdeseto obletnico smo obeležili tudi tako, da smo prenovili naš razstavni salon. Tam smo med drugim na ogled postavili nekaj novih modelov protivlomnih vrat, denimo TOP2000, ki sodi v višji varnostni razred. Hkrati smo razširili ponudbo oblikovalskih kljuk, sefov in elektronskih varnostnih omaric za ključe, pa tudi ponudbo elektronskih kontrol pristopa.

In ker skupaj ustvarjamo že 50 let, naj gremo skupaj tudi prihodnosti naproti!

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.