Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pon, 09. 02. 2015, 08:53

Novosti na področju protivlomnih vrat

protivlomna vrata
Slika: Novosti na področju protivlomnih vrat

Na področju protivlomnih vrat je potrebno upoštevati vse novosti in napredke v tehnologiji, saj lahko le tako ostanemo korak pred vlomilci. Tako smo pred kratkim predstavili nove modele vrat, ki imajo kar nekaj prednosti.

Novost na slovenskem trgu so protivlomna vrata iz linije Platinum. Odlikuje jih neprekosljiva zvočna in toplotna izolativnost, ki jo dosegajo zahvaljujoč svoji novi trislojni izolaciji. Vrata so izdelana po sodobnih postopkih in s pomočjo nove tehnologije, tako da so še bolj odporna na poskuse vloma, hkrati pa taka tehnologija omogoča, da so tanjša od starejših modelov. Vrata imajo tudi novo ključavnico, ki se blokira ob poskusu nasilnega vstopa, zaščitena pa je tudi z manganovo ploščo, ki preprečuje vrtanje. Tako dobra izolacija kot visoka varnost sta zagotovljeni, saj so vrata pridobila vse potrebne certifikate, ki dokazujejo, da ustrezajo veljavnim standardom 3. varnostnega razreda. Za več informacij pa nas kontaktirajte na brezplačni številki 080 30 09 ali obiščite www.vovko.si.

Posebnost je tudi bolj kvalitetna ključavnica z blokado, ki ob poskusu nasilnega vstopa zablokira celotno ključavnico in tako prepreči vstop. Ključavnica je tudi zaščitena z manganovo ploščo, ki preprečuje vrtanje.

Novi modeli vrat imajo tudi izboljšano izolacijo, ki je po novem kar 3-slojna, in tako zagotavlja odlično izolativnost.

Vrata so bila tako glede izolacije kot glede varnosti preizkušena s strani mednarodnih institucij in so pridobila certifikate, ki zagotavljajo, da ustrezajo veljavnim standardom 3. varnostnega razreda. Ti certifikati so dokazilo, da gre za kakovostna protivlomna vrata, in ne za navadna lesena vrata, ki jih nekateri ponudniki oglašujejo kot protivlomna. Pri takih ponudnikih je potrebno biti previden – v kolikor vam ponudnik ne predloži certifikatov oz. so le-ti neveljavni ali zastareli, priporočamo da se za nakup ne odločite, saj vam verjetno želijo prodati navadna vrata ali pa cenene ponaredke, ki vas ne morejo obvarovati pred vlomom.

Še ena novost na področju pa je možnost vgradnje elektronske kontrole pristopov. Pri bolj frekventnih vratih namreč prihaja do mehanske obrabe cilindra, pri elektronski kontroli pristopa pa se ključi nadomestijo s čipom ali kartico. Elektronska kontrola pristopa pomeni tudi večjo varnost, hkrati pa bolj enostavno uporabo, kar je pomembno tako v hišah, blokih in pisarnah. Za več informacij o elektronskih kontrolah pristopov pa vas vabimo, da obiščete spletno strani www.vovkoshop.si.

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.