Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 19. 04. 2019, 16:00

Vighi, dobavitelj kakovostnih konstrukcij za protivlomna vrata za stanovanja

protivlomna vrata

V italijanskem mestu Colorno, nedaleč od Parme na severu Italije, domuje podjetje Vighi. Gre za enega naših najpomembnejših dobaviteljev konstrukcij za protivlomna vrata za stanovanja. Njihove proizvode bi zlahka opisali z besedami 'made in Italy', ali še bolje 'made in Vighi'. In če se sprašujete zakaj, naj povemo, da zato, ker so njihovi izdelki izjemno kakovostni in tehnološko dovršeni, poleg tega pa jih zaznamuje še prefinjen občutek za dizajn in detajle.

Vighi je bil eden od prvih proizvajalcev vrat, ki je začel vgrajevati cilindre z evro profilom. Sicer pa so njihova vrata ustrezno protivlomno testirana in so zato nadvse varna. Hkrati pa zagotavljajo zvočno in toplotno izolacijo, ne prepuščajo vetra ali vode, ter so lahko tudi protipožarna.

Vse to je rezultat skoraj štirih desetletij trajajoče tradicije, ki temelji na nenehnih raziskavah in inovacijah, ter je prežeta s predanostjo odličnosti. Pri Vighiju pravijo, da je glavno vodilo pri načrtovanju in izdelavi varnostnih vrat vsekakor varnost. Takoj za tem sledijo vrhunski dizajn, udobje in zanesljivost. In še nekaj je zelo pomembno – v podjetju se povsem prilagodijo najrazličnejšim dimenzijam in raznolikim željam strank.

Da pa se lahko prilagodimo tudi željam in potrebam slovenskih strank, pri podjetju Vovko vrata še dodatno prilagodimo. Najprej seveda opravimo izmero in ogled lokacije, kjer se dogovorimo o izgledu in končni opremi vrat. Jekleno konstrukcijo, ki je osnova protivlomnih vrat, nato v točno določenih dimenzijah naročimo v tovarni Vighi. Ko je konstrukcija pripravljena, pa jo prepustimo našim slovenskim mojstrom, strokovnjakom podjetja Vovko, ki jo v naši delavnici opremijo po želji stranke. To vključuje vse od kakovostne kljuke in cilindričnega vložka, dodatnih slojev izolacije, lesenih oblog na notranji in zunanji strani, lesenih zaključnih letvic, digitalnega kukala, pragu, ter morebitne dodatne opreme, vse po želji končne stranke. Tako opremljena vrata so pripravljena za vgradnjo, kar opravijo naše strokovno usposobljene monterske ekipe.

Če povzamemo, gre za oblikovalsko dovršena vrata s karakterjem, ki estetiko združujejo z inovativnimi proizvodnimi in varnostnimi rešitvami. Oblika, barve, linije in materiali so tisto, kar vrata naredi opazna. S sodelovanjem s podjetjem Vighi tako zadovoljimo potrebo po varnosti in udobju ter se prilagodimo tako klasičnemu kot dizajnerskemu okolju.

Dodatne podrobnosti najdete na njihovi spletni strani:

 

Več o protivlomnih vratih: https://www.vovko.si/vrata-za-stanovanja

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.