Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 07. 04. 2017, 15:26

O elektronskih sistemih za nadzor dostopa podrobneje na Računalniških novicah

protivlomna vrata

Spletni portal Računalniške novice je v zadnjem času predstavil tudi nekaj izdelkov s področja pametnih sistemov za nadzor dostopa, ki jih zastopamo in prodajmo v našem podjetju. Med te sisteme uvrščamo pametne kljuke, digitalne ključe in elektronske ključavnice.

V svojih člankih vas med drugim seznanijo, kako vrata odklepati s pametnim telefonom, namesto z običajnimi ključi. To lahko storite s pomočjo mobilne tehnologije imenovane JustIN. Ta tehnologija vaš pametni mobilni telefon spremeni v digitalni ključ in to za katerakoli vrata. Na svoj telefon prejmete elektronsko generiran ključ, ki ga pred tem seveda potrdi upravljavec sistema. Nato preko mobilne aplikacije odklepate in zaklepate vsa vrata, za katera imate ustrezna pooblastila.

Ob prebiranju člankov na Računalniških novicah se lahko seznanite tudi s sistemi elektronskega zaklepanja ter o prednostih visokotehnoloških pametnih kljuk. V obeh primerih je podjetje SALTO, ki ga zastopamo, eno najbolj uveljavljenih proizvajalcev omenjenih rešitev.

Ste tudi vi med tistimi, ki si zastavljajo naslednje vprašanje: ali se stanovanje splača zavarovati z elektronsko ključavnico? Če ste, naj vam povemo, da boste na omenjenem portalu našli odgovor. Dobre ključavnice so namreč eno ključnih varoval pri dobri zaščiti bivalnih prostorov. In prav elektronske ključavnice so na tem področju nekaj novega, naprednejšega. Za pametne ključavnice se odloča vse več ljudi, saj so preproste za uporabo, poleg tega pa omogočajo popoln nadzor nad dogajanjem pri vratih. Nadzirate lahko, kdo sme vrata odpreti in kdo ne, z njihovo pomočjo lahko pristope časovno omejite, ter seveda tudi beležite kdo in kdaj je vstopil skozi določena vrata. Mogoče še najpomembnejša prednost pa je, da v primeru izgubljenega elektronskega medija ni potrebna menjava celotnega cilindra, kot v primeru izgube mehanskega ključa, temveč se preprosto in hitro izbriše samo izgubljeni medij.

Več podrobnosti o vsem tem pa, kot že omenjeno, lahko preberete na spletnem portalu Računalniške novice ali obiščite našo spletno stran www.vovkoshop.si.
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.