Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 30. 11. 2018, 12:50

Veseli december prinaša ugodnosti – najbližjim podarite varnost

protivlomna vrata

Ste morda razmišljali, da bi svojim najdražjim za tokratne praznike podarili nekaj zares uporabnega? Tu je namig, ki vam bo v pomoč – podarite varnost, podarite sef in to po decembrskih ugodnejših cenah.

Če se boste za nakup kateregakoli sefa iz naše ponudbe odločili v decembru, vas bomo seveda razveselili s praznično prijaznimi cenami. Prav vse sefe smo vam namreč v veselem decembru približali za 15 odstotkov.

Sef bo zagotovo prišel prav vsakomur, ki želi ustrezno zavarovati osebne dragocenosti kot so nakit in drage ure, ali pa morda poslovne dragocenosti, denimo listine ali prenosni računalnik. Za domačo uporabo oziroma uporabo v poslovnih prostorih lahko izbirate med vgradnimi ali samostoječimi sefi. Če obdarovanec veliko potuje, pa bo prava izbira prenosni sef ali varnostna kaseta z jeklenico. Za vse lastnike apartmajev ali turističnih sob, kjer je potrebna pogosta predaja ključev vhodnih vrat, pa so še posebej primerne varnostne škatle oziroma omarice za ključe. Ponudbo lahko preverite tukaj.

Vsekakor pa vam svetujemo, da pred nakupom sefa dobro razmislite o naslednjih stvareh: kaj boste hranili v sefu, kako velik sef potrebujete, kje bo sef nameščen, kako ga želite zaklepati in odklepati, ipd. Še več nasvetov najdete tukaj.

Primerno darilo za obdarovanje svojih najbližjih pa lahko izberete tudi med drugimi izdelki za zagotavljanje varnosti. Našo široko ponudbo cilindričnih vložkov, ključavnic, kljuk, digitalnih cilindrov in pametnih kljuk, ter nenazadnje tudi protivlomnih vrat, lahko preverite tukaj.
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.