Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 17. 11. 2017, 14:21

Lepa in kakovostna vrata za lepoto doma

protivlomna vrata

Se morda selite ali prenavljate svoj dom in ob tem razmišljate o morebitni menjavi vhodnih vrat? Potem velja dobro razmisliti, kakšna vrata boste izbrali. Glede varnosti najverjetneje ne boste delali kompromisov. Vrata pač morajo biti varna, torej protivlomna. Kakovostna protivlomna vrata namreč zagotavljajo tudi zelo dobro toplotno in zvočno izolativnost.

A odločiti se bo treba tudi glede barve, oblike in obdelave vratnih panelov. Za to odločitev pa si le vzemite čas, saj so prav vhodna vrata tisto, kar ustvari prvi vtis in s tem veliko pove o vašem domu in vašem karakterju.

Izbira vrat za stanovanje je morda nekoliko lažji zalogaj. Ni vam treba razmišljati, ali se bodo vrata ujemala s podobo pročelja. Ravno nasprotno pa je pri izbiri vrat za hišo. Harmonija pročelja, ki mu vrata nedvomno dajo piko na i, je še kako pomembna.

Vrata za hišo boste zagotovo našli med pestro ponudbo protivlomnih vhodnih vrat Silvelox. Ta združujejo eleganco in tehnološko dovršenost, italijanski dizajn pa poskrbi za estetski videz. Več o primerih izvedb, barvah in strukturah vratnih panelov preverite na naši spletni strani.

Najrazličnejše možnosti barv in obdelav seveda ponujamo tudi za protivlomna vrata za stanovanja. Da bo izbira lažja, predlagamo, da si vzamete čas in se poigrate s konfiguratorjem vrat na naši spletni strani. Tam lahko poljubno kombinirate barve in obdelave vratnih kril, ter tako izberete zares najlepša vrata za vaš dom.

In za konec še enkrat v razmislek - vrata naj ne bodo samo lepa, naj bodo predvsem kakovostna in varna. Več o protivlomnih vratih najdete na naši spletni strani. Za podrobnejše informacije pa se oglasite v naših poslovalnicah.

Saj veste, nihče ne vlamlja, kjer so vrata Vovko.

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.