Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 14. 07. 2017, 14:16

Na poti varno shranite dokumente

protivlomna vrata
Slika: Ognjevarna in vodoodporna skrinja

Se odpravljate na dopust ali potovanje? Še posebej, če greste kam v tujino, so vaša glavna skrb nedvomno dokumenti, denar, mobilni telefon in ostale osebne dragocenosti. Zagotovo vas skrbi, da vam jih ne bi morda kdo ukradel. To bi vam namreč nakopalo kup težav in nepotrebnih stroškov. Vsem tem pomislekom in nevšečnostim pa se seveda lahko izognete, če bodo vaše osebne stvari med potjo na varnem.

Za varno hranjenje dokumentov in osebnih dragocenosti na poti so še posebej priročne varnostne kasete z jeklenico (jekleno vrvjo). Če se na pot podate z avtomobilom, tovornjakom, prikolico ali avtodomom, je varnostna kaseta še posebej uporabna. Ker je opremljena z jeklenico oz jekleno vrvjo, lahko s pomočjo te kaseto pritrdite na fiksen objekt. Takšna škatla vam bo prav prišla tudi za zaščito osebnih predmetov na plaži ali na kakšni množični prireditvi.

Varnostne kaseta so zelo kompaktne, saj jih ima večina jekleno konstrukcijo. Notranjost pa je obložena z mehko peno, ki vašemu telefonu, MP3 predvajalniku, GPS napravi, uri, nakitu in ostalim dragocenostim ponuja zares dobro zaščito.

Dokumente in dragocenosti lahko varno hranite tudi v prenosnem sefu. Tudi ta ima jekleno vrv za pritrditev na fiksen objekt, s čemer nepridipravom onemogoča, da bi ga hitro in neopazno odnesli.

Če potujete poslovno in s seboj prenašate zaupno dokumentacijo, pa so za varnost na poti zelo primerne zaščitne protipožarne in vodotesne skrinje za dokumente (naslovna fotografija). Vsestransko so uporabne, saj lahko v njih hranite tako dokumente kot digitalne medije, denimo zgoščenke, USB ključe, ipd. Skrinje so namreč zelo kompaktne in skoraj neuničljive in tako zagotavljajo dobro fizično zaščito. Polege tega so skrinje certificirane tudi kot ognjevarne in vodotesne. Na voljo so v več različnih dimenzijah.

Več o ponudbi prenosnih varnostnih skrinj, škatel ali sefov preberite tukaj.

Varno na poti vam želi ekipa Vovko!
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.