Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Sre, 13. 05. 2015, 23:01

Predstavljamo našo novo spletno stran

protivlomna vrata
Slika: Predstavljamo našo novo spletno stran

V duhu pomladnega razcveta smo pri podjetju Vovko predstavili novo spletno stran, namenjeno protivlomnim vratom, ter prenovili podobo razstavnega salona protivlomnih vrat. Več o prenovi salona preberite na: http://www.protivlomna-vrata.com/novice/pomladna-prenova-salona-vrat-vovko

Naša nova stran za protivlomna vrata se nahaja na naslovu www.protivlomna-vrata.com, in je, kot namiguje ime, specializirana na naš program protivlomnih vrat. Stran se osredotoča tako na vhodna protivlomna vrata za stanovanjske hiše, kot na protivlomna vrata za stanovanja v bloku.

Na vstopni strani so predstavljene osnovne lastnosti protivlomnih vrat, na pripadajočih podstraneh pa so detajlno predstavljena protivlomna vrata za hiše ter za stanovanja. Na strani najdete galerijo naših vrat, konfigurator vrat, pa tudi našo ponudbo kljuk, cilindrov ter ostale opreme za vrata.

S strani si lahko prenesete naše kataloge in certifikate, da jih lahko preučite v udobju lastnega doma, pa tudi naročite brezplačen obisk, izmero ter svetovanje na vašem domu. Na strani lahko tudi spremljate novice in naše akcije, ter dobite ostale podatke o nas.

Vabimo vas da si ogledate našo novo stran na naslovu www.protivlomna-vrata.com, prav tako pa vas vljudno vabimo da se oglasite v našem prenovljenem salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani, kjer vam bodo naši prijazni strokovnjaki pomagali izbrati najbolj primeren model vrat za vas.

Avtor: Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.