Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Tor, 13. 12. 2016, 14:48

Trgovina Vovko sije v novi podobi

protivlomna vrata

V podjetju Vovko smo se nedavno odločili za popolno prenovo naše trgovine na Setnikarjevi ulici 1 v Ljubljani. Zdaj vam veseljem sporočamo, da je trgovina že odprla svoja vrata in vas vljudno vabimo, da se oglasite pri nas. Naši prostori so zdaj še prijetnejši in strankam prijaznejši, saj smo poskrbeli tako za bogatejšo ponudbo kot tudi za vizualno prenovo trgovine.

Da boste lažje dostopali do prodajnih artiklov in si jih lažje ogledovali, smo poskrbeli z ustreznejšo razporeditvijo razstavnih sten in polic. Salon pa smo tudi ustrezno osvetlili, tako da je prostor še bolj všečen.

Kot že doslej, so vam v naši trgovini na voljo izdelki za varovanje vašega doma ali poslovnega prostora najvišjih kakovosti, pa tudi širok program izdelkov za obrtnike in podjetnike. Našo ponudbo si lahko ogledate na www.vovko.si.

Obstoječe prodajne programe (protivlomna vrata, kljuke, ključavnice, cilindrični vložki, sefi, poštni nabiralniki) pa smo zdaj še razširili ter uvedli tudi številne novosti. Ljubitelje lepega bodo razveselile predvsem novosti na področju kljuk. Odslej so vam namreč na voljo tudi vrhunske oblikovalske kljuke Swarovski, ki bodo vašim vratom dale glamurozen pečat. Pa denimo številne kljuke iz tako imenovanega antik programa z malce retro pridiha. Med pomembnejšimi novostmi so še antibakterijske kljuke, ki preprečujejo širjenje okužb.

Obogatili smo tudi ponudbo znotraj nekaterih že obstoječih prodajnih programov, na primer antipanik sisteme in odmikače. Pri slednjih so novost Jis odmikači. Kot novost vam predstavljamo tudi kakovostne ognjevarne sefe proizvajalca Wertheim, ki bodo še toliko bolje varovali vaše dragocenosti. Z novimi modeli poštnih nabiralnikov, pa bodo pročelja vaših hiš lahko le še lepša.

In ker gremo s časom naprej, vam v salonu ponujamo tudi sisteme zaklepanj nove generacije, torej sisteme za napredno elektronsko kontrolo pristopa. Kakšne so njene prednosti preberite na tej povezavi.

Je pa naša trgovina zdaj tudi veliko prijaznejša do kupcev. Za udobje med izbiranjem izdelkov za varnost vašega doma, smo poskrbeli s kotičkom za počitek. Tam lahko v miru posedite na klopci, prelistate naše prodajne kataloge in si pred nakupom vzamete čas za temeljit razmislek. Pred trgovino pa vas seveda čakajo parkirna mesta.

Za zares celovito storitev pa vam nudimo še mnoge servisne storitve: cilindrične vložke in sisteme zaklepanja izdelamo po vaših željah, izdelamo vam ključe, vgradimo vse pri nas kupljene artikle ter zagotavljamo popoln servis na domu. Za nujne primere vam je naša intervencijska ekipa na voljo 24 ur na dan, vsak dan.

Vljudno vabljeni na ogled naše prenovljene trgovine!
Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.