Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 22. 03. 2019, 14:41

Japonske klešče za lažje odvijanje trdovratnih vijakov

protivlomna vrata

Odvijanje trdovratnih vijakov je pogosto težavno opravilo. Nemalokrat se nam zgodi, da bi morali na hitro odviti nek vijak, pa je ravno tisti močno poškodovan ali tako zelo zarjavel, da ga enostavno ne moremo premakniti, niti s pomočjo klešč ne.

No, s pomočjo naprednih patentiranih japonskih klešč odslej to ne bo več težava. Ker so te klešče namenjene prav odstranjevanju starih in obrabljenih vijakov, matic ali žebljev, jih boste z njihovo pomočjo odvili v le nekaj trenutkih.

Klešče je oblikovala skupina japonskih inženirjev, ki je želela olajšati delo ljudem, ki se vsakodnevno srečujejo s takšnimi težavami. Največkrat so to mojstri, ki vzdržujejo oziroma popravljajo vozila, plovila, kmetijske stroje ali različne druge naprave.

Klešče so izdelane na Japonskem, so visoko kakovostne ter imajo dolgo življenjsko dobo. Pohvalijo se lahko tudi z oblikovalsko nagrado 'Good design award'. In zakaj so tako učinkovite? Zaradi prav posebej oblikovanih čeljusti ter specifičnega položaja zobcev ter dodatnih vertikalnih zarez. Vse to pripomore k veliko boljšemu močnejšemu oprijemu. Vijak tako ne more zdrsniti iz čeljusti klešč, kar je pri običajnih kleščah pogost pojav.

Klešče so izdelane iz karbona, na voljo so v treh različicah in sicer model PZ-58, PZ-59 in PZ-60. Razlikujejo se po velikosti oziroma dolžini ter seveda po jakosti. Klešče so sicer primerne tudi za zvijanje in rezanje žice. Za več informacij kliknite na to povezavo.

Pa dobro odvijanje vam želimo!

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.