Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 05. 05. 2017, 14:42

Pomladna prenova vhoda za lepši prvi vtis

protivlomna vrata

Nesporno je, da obiskovalci prvi vtis o vašem domovanju dobijo že zunaj njega, pri vhodnih vratih seveda. Pogled se jim ustavi na barvi vratnega krila, pa na predpražniku in cvetličnih koritih, ki krasijo vhod. V ušesih jim potem odzvanja zvok vašega zvonca, za prvi neposreden stik z vašim domom pa poskrbi kljuka vhodnih vrat, ki se je dotaknejo, ko vstopijo. Morda se vse to zdijo le malenkosti, pa niso. Vhod pove veliko o lastniku doma, zato je toliko pomembnejše, da je vabljiv in harmoničen. V nadaljevanju vam zato ponujamo nekaj nasvetov kako pomladno preurediti vhod, da bo karseda lep.

Že zelo majhna sprememba, kot je nova barva vrat, bo poskrbela za čisto drugačen vtis. Še posebno, če jih boste prebarvali z malce bolj živo barvo. Pazite le, da se bo barva, ki jo boste izbrali, ujemala s fasado.

Pomlad naznanjajo tudi najrazličnejše cvetoče rastline, ki so lahko še kako imeniten okras vhoda. Pred vrata zato postavite nekaj cvetočih lončnic. Cvetlična korita bodo poskrbela za prijazno in predvsem barvito dobrodošlico.

Privoščite si nov predpražnik. To je ne le uporaben ampak tudi lep predmet, ki poskrbi za imeniten prvi vtis. Naj se barvno se sklada z vašimi vhodnimi vrati ali fasado vaše hiše. Pri izbiri pa bodite tudi malce praktični: Najbolje je, da posežete po gumijastem, saj ga boste lahko po potrebi z lahkoto in tudi dobro očistili.

Morda je čas tudi z zamenjavo hišne številke. Če je stara ploščica zbledela, si privoščite takšno, ki bo bolj opazna in bo vašemu domu dala poseben pečat.

Namesto klasične ploščice s priimkom na vratih lahko svoj dom opremite z malce bolj umetelno izdelano. Seveda naj se ujema z ostalimi elementi, ki krasijo vaš vhod.

  

Če je vaša stara kljuka dotrajana in zato brez pravega leska, si privoščite novo. Morda izberite malce bolj unikatno. Vašemu vhodu bo namreč takšna kljuka dala piko na i.

Na vrata obesite cvetje ali kakšen drug zanimiv okras, ki bo poskrbel za unikatno dobrodošlico.

Za malce romantičnega pridiha bodo poskrbele laterne. Z njimi lahko okrasite vhod, pa tudi pot do hiše, ki jo bodo prijetno osvetlile.

Namesto običajnega zvonca na vrata namestite atraktivno trkalo. Najdete jih v najrazličnejših oblikah, izberite takšnega, ki najbolj ustreza vašemu stilu.

Ko boste vrata polepšali, pa ne pozabite tudi na varnost. Morda je letošnjo pomlad čas za zamenjavo starih vrat s kakovostnimi protivlomnimi vrati, zaradi katerih bo dom še veliko varnejši, občutek bivanja za takšnimi vrati pa nedvomno veliko bolj brezskrben in miren.

Pa ne le to, za varnejši dom pomislite še na kvaliteten mehanski ali digitalni cilindrični vložek, pa tudi na kljuko z varnostnim ščitom, mogoče prečno zaporo in pa samozapiralo.

Za več informacij in dodatnih nasvetov pa nas pokličite na brezplačno številko 080 30 09.

Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.