Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Sre, 16. 05. 2018, 11:00

Pred dopustom zavarujte dom s protivlomnimi vrati

protivlomna vrata

Že pred prvomajskimi počitnicami smo pisali o tem, da lahko vsak sam največ naredi za varnost lastnega doma, preden se odpravi na dopust. Opomnili smo vas na preveč spuščene rolete, na polne poštne nabiralnike, na to, da mehansko zaščitite vrata in okna, pa da si umislite sef in alarmno napravo.

No, danes pa vas želimo opomniti na pomen kakovostnih vhodnih vrat. Če se želite zares dobro zaščititi pred morebitnimi tatovi, so protivlomna vrata najbolj modra odločitev.

Se zdaj že sprašujete, katera vrata so kakovostna protivlomna vrata? So to vsaka vrata, ki jih najdete na tržišču? Zagotovo ne. Da vas torej kdo od mnogih ponudnikov ne bi zavedel, se držite predvsem enega pravila - preverite, ali imajo vrata ustrezen certifikat protivlomnosti. To je dokazilo, da ste se odločili za kakovostna protivlomna vrata. Preverite pa tudi ostale certifikate, predvsem tiste o zvočni in toplotni izolaciji, pa o prepustnosti zraka in vode, itd.

Protivlomna vrata Vovko so rezultat več desetletnih izkušenj in odličnosti na področju varnosti, zato predstavljajo sam vrh ponudbe na trgu. Poleg certificirane protivlomnosti in neprekosljivih izolativnih lastnosti, so protivlomna vrata Vovko tudi že v osnovni različici na voljo s popolno varnostno opremo in tako nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Vabimo vas, da se o tem osebno prepričate v našem razstavnem salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani. Tam si vrata lahko ogledate, se jih dotaknete, ob tem pa tudi začutite, da bo intima vašega doma za našimi - vašimi vrati kar najbolj varna.

Pa mirne in varne počitnice vam želimo!
Ekipa Vovko
 

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.