Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: če, 03. 11. 2016, 14:53

Nov maloprodajni katalog

protivlomna vrata
Slika: Nov maloprodajni katalog

Spoštovane stranke, se morda odločate za nakup izdelkov za varnost vašega doma? Potem prelistajte naš novi maloprodajni katalog.

Ta je po novem veliko preglednejši, grafično dovršen, ter predvsem obsežnejši kot doslej. Poleg našega uveljavljenega programa (npr. protivlomna vrata in vse za varnost doma), namreč vsebuje tudi najrazličnejše novosti, ki smo jih v podjetju Vovko v zadnjem času vpeljali v prodajni program.

Novi katalog prinaša informacije o visokokakovostnih cilindričnih vložkih in ključavnicah za vrata, pa tudi o kukalih, kljukah za okna, trezorjih za zaščito vašega osebnega ali poslovnega imetja, poštnih nabiralnikih, ključavnicah za motorje in kolesa, ter o številnih izdelki za zaščito pred vlomom.

Med novostmi v naši ponudbi, ki jih prinaša katalog, naj izpostavimo predvsem izdelke nove generacije elektronske kontrole pristopa brez uporabe ključa. Digitalni cilindri in pametne kljuke so pri tem vsekakor na prvem mestu.

Posebno mesto v katalogu je namenjeno kljukam, tem nepogrešljivim detajlom za popoln videz vaših vhodnih ali notranjih vrat. V katalogu najdete klasične in visokokvalitetne oblikovalske kljuke, pod katere so se podpisali priznani oblikovalci, kot tudi kljuke posebnih obdelav, ki so za oko še posebej privlačne.

Novi maloprodajni katalog je seveda brezplačen. Z veseljem vam ga bomo ponudili v našem razstavnem salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani ali naši trgovini v ljubljanskem Cityparku. Lahko pa si ga naročite tudi na dom. Interaktivni katalog pa prelistajte na naši spletni strani www.vovko.si, ali si ga prenesite in tako vse potrebne informacije prebirajte kar od doma.

Ne pozabite tudi na protivlomna vrata. Z našo ponudbo teh se lahko seznanite na povezavi www.vovko.si/protivlomna-vrata ali na tej spletni strani ( www.protivlomna-vrata.com ).

Za dodatne informacije ali prijazen nasvet smo vam voljo na brezplačni telefonski številki 080 30 09.

Ekipa Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.