Lokacija: Setnikarjeva 1, Ljubljana

Telefon: 080 30 09

E-mail: salon@vovko.si

Obratovalni čas: pon-pet: 8.00-16

Natisni karto

OBJAVLJENO: Pet, 08. 03. 2019, 13:44

Obvarujte kolo ali motor pred krajo, zaklenite ga s kakovostno ključavnico

protivlomna vrata

Kateri je eden najpogostejših vzrokov kraje koles in motorjev? Uganili ste in ja, ni bilo težko – slaba ključavnica. Če je ključavnica nekakovostna, povrhu pa še stara in dotrajana, je kolo ali motor za nepridiprave zares lahek plen.

Da torej to pomlad ne bi ostali brez svojega najljubšega prevoznega sredstva, mu privoščite novo, kakovostno ključavnico. Naša ponudba je pestra, sega od osnovnih in cenovno ugodnih ključavnic, pa do takšnih, ki zagotavljajo najvišjo stopnjo zaščite.

V razmislek naj vam postrežemo s tem podatkom – po nekaterih priporočili, naj bi ključavnica predstavljala približno 20% vrednosti kolesa, policija ob tem priporoča ključavnice za kolesa, označene s čim večjo stopnjo zaščite, od št 8. dalje.

In zdaj čisto zares k naši ponudbi. Ponujamo tako rekoč vse vrste kolesarskih ključavnic, od takšnih s številčnico oziroma številčno kodo, do najrazličnejših ključavnic na ključ. Izberete lahko med takšno, ki ima v notranjosti jekleno verigo ali jekleno pleteno žico. Na voljo so tudi ključavnice v obliki lokov, te so že na prvi pogled trdne in varne. Pri tem je seveda pomembna debelina verige oziroma žice in seveda tudi kakovost samega cilindra. Če je veriga debelejša in če ima ključavnica več zatičev, je bolj kakovostna in bolje ščiti vaše kolo ali motor.

Zelo visoko stopnjo zaščite nudijo tudi kolesarske lisice. Te na prvi pogled delujejo kot tiste lisice, s katerimi možje v modrem vklenejo nepridiprave, so pa kakovostne in precej odporne na klešče, žage in še kakšen pripomoček spretnih kradljivcev koles in motorjev.

Več informacij o ključavnicah za kolesa in motorje najdete na naši spletni strani.

Naj bo torej vaše kolo še dolgo vaše, zato ga varno zaklenite!

Ekipa Vovko

Zaznan Android Stock brskalnik

Brskalnik, ki ga uporabljate ne podpira široke palete možnosti, ki jo nudijo zimzeleni brskalniki (brskalniki, ki so redno posodobljeni). Zaradi zagotavljanja najboljše izkušnje vam svetujemo, da si namestite katerega od zimzelenih brskalnikov za mobilne naprave. Najboljša alternativa vašemu brskalniku je:

Zaupajte strokovnjakom - Izberite Vovko.